Latest News

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Τέσσερα χρόνια από την εκτέλεση του Σωκράτη Γκιόλια (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μνημόσυνο για τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, που εξακολουθεί να παραμένει ανεξιχνίαστη, τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων...
στην Ηλιούπολη. Στη συνέχεια στο κοιμητήριο Ηλιούπολης, τελέστηκε τρισάγιο στον τάφο του.
Αν κι έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την ειδεχθή δολοφονία του δημοσιογράφου οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι και τα ερωτήματα για το τι οδήγησε στη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια παραμένουν αναπάντητα.4 χρονια εχουν περασει απο την εν ψυχρω εκτελεση του δημοσιογραφου Σωκρατη Γκιολια, δημιουργου και διαχειριστη του blog troktiko.blogspot.com. του νουμερο 1 σε επισκεψιμότητα blog στην Ελλαδα μεχρι το 2010.

Τέσσερα χρονια χωρις οι αστυνομικες αρχες και οι "μυστικες υπηρεσιες" της χωρας να εχουν δωσει απαντησεις για το ποιος σκοτωσε τον δημοσιογραφο και το ποιος πληρωσε για την εκτελεση του.

Τέσσερα χρονια, με τις κυβερνησεις και τις εκαστοτε ηγεσιες της αστυνομιας , να σιωπουν , οταν ρωτουνται για τηνυποθεση.

Πέρασαν τέσσερα χρονια απο τον πληρωμενο συμβολαιο θανατου ενος δημοσιογραφου και ενω η συγκυβερβνηση εχει επικηρύξει ενα σκασμο "τρομοκρατικες οργανωσεις" και "τρομοκρατες"... για την οργανωση της "Σεχτας Επαναστατων" ουτε κουβεντα.

Τέσσερα χρονια μετα...και οι ψίθυροι συνεχιζουν να ειναι οι ιδιοι με εκεινους της πρωτης μερας λιγο μετα τη δολοφονια... κι ομως κανεις "δεν εχει στοιχεια"...για να αποδειξει τα "διαφορα".

Τέσσερα χρονια μετά... φαινονται σαν χθες. 
 

Η αληθινή ιστορία του troktikou του Σωκράτη Γκιόλια. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ