Latest News

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Γιατί ο Σταύρος Ψυχάρης έκοψε τη συνέντευξη της Γιάννας Αγγελοπούλου στο Βήμα της Κυριακής!

Πλάκα έχει όλη αυτή η ιστορία με την "κομμένη" συνέντευξη της Γιάννας Αγγελοπούλου στο...
Κυριακάτικο «Βήμα»

Σύμφωνα με όσα γράφονται, η συνέντευξη είχε ζητηθεί  από την Γιάννα Αγγελοπούλου και είχε προγραμματιστεί να δημοσιευθεί σήμερα, αλλά τελικά δεν συμπεριλήφθηκε στην κυριακάτικη έκδοση της «ναυαρχίδας» του ΔΟΛ. 

Μετά τις διαρροές από έναν κύκλο συναντήσεων με δημοσιογράφους η Γιάννα Αγγελοπούλου δέχθηκε να δώσει συνέντευξη στην εφημερίδα «Το Βήμα». Η συνέντευξη δόθηκε, αλλά για άγνωστους λόγους δεν δημοσιεύθηκε. 

Φαίνεται μάλιστα ότι υπήρξε και επικοινωνία της εφημερίδας με την Γιάννα Αγγελοπούλου, όπου της ανακοινώθηκε ότι η συνέντευξη τελικά δεν θα δημοσιευθεί. Στη Μιχαλακοπούλου ισχυρίζονται ότι στη συνέντευξη αυτή η Γιάννα Αγγελοπούλου επανέλαβε τα όσα δημοσίευσε την περασμένη εβδομάδα το «Πρώτο Θέμα» και άρα δεν παρουσίαζε ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Δηλαδή, το συγκρότημα δεν έχει ποτέ δημοσιεύσει συνέντευξη πιλάφι και δεν ήθελε να χαλάσει αυτή την δημοσιογραφική του παράδοση έστω και με την Γιάννα;

@Τελικά ποιος γίνεται περισσότερο ρόμπα; Αυτός που ζητά μια συνέντευξη και δεν τη δημοσιεύει ή αυτή που την δίνει και μετά δεν την βλέπει δημοσιευμένη;