Latest News

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Ποιος βουλευτής Πειραιά ζητούσε την άμεση μεταφορά των δικαστηρίων στο κτίριο του Κεράνη (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Δεν προλάβαμε να ρωτήσουμε τι έκαναν τόσα χρόνια οι βουλευτές Πειραιά για την επίλυση του στεγαστικού προβλήματος των δικαστηρίων της πόλης (ΕΔΩ) και ήρθε... η απάντηση.


Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Πειραιάς Ολοι Μαζί" Αντώνης Καλογερόγιαννης σχολίασε την ανάρτηση στην ομάδα του "Reportaz Net"στο facebook τα εξής: 


Anthony Kalogerogiannis Αναρωτιέστε, στο δημοσίευμα "Αλήθεια, τόσα χρόνια τι έκαναν για την επίλυση του προβλήματος στέγης των δικαστηρίων Πειραιά;"........ Να σας πω τι έκαναν......... Επερωτήσεις στη Βουλή που ζητούσαν την επίσπευση της μεταφοράς στο κτίριο της οδού Θηβών !!!! Υπέρμαχοι της μεταφοράς και τώρα , με την συνήθη πολιτική κολοτούμπα, είναι υπέρμαχοι της παραμονής στο κέντρο της πόλης !!!! ( Επισυνάπτεται σχετική επερώτηση Πειραιώτη βουλευτή.....!!! Αν μη τι άλλο, φαίνεται κατάλαβε το λάθος του και άλλαξε στάση . Κάλλιο αργά παρά ποτέ !)


 @ Απλά να συμπληρώσουμε πως η ερώτηση του τότε βουλευτή της ΝΔ και μετέπειτα των ΑΝΕΛ έχει γίνει στις 8-2-2012. (Από τότε έχει αλλάξει άποψη, αλλά και κόμμα)!
Ωστόσο αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ότι το θέμα της μεταφοράς των δικαστηρίων στο πρώην κτίριο του Κεράνη "έπαιζε" εδώ και 2,5 χρόνια, φθάνοντας ακόμη και στη Βουλή. Εντύπωση προκαλεί πως έπεσαν από τα σύννεφα το καλοκαίρι του 2013 κάποιοι από το δήμο Πειραιά...