Latest News

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

"40 και νύχτωσε" για τον Βασίλη Μιχαλολιάκο

ΦΩΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ
Μόλις 40 ημέρες απομένουν για να εγκαταλείψει το δημαρχείο του Πειραιά ο απερχόμενος δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος φαίνεται ν' αναζητά απεγνωσμένα νέο...
πολιτικό ρόλο.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η χθεσινή του συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου υποτίθεται συζήτησαν και για τα προβλήματα της πόλης και του τόπου! 

Όπως είπε ο ίδιος  με τον Αντώνη Σαμαρά τους συνδέει μακρόχρονη προσωπική φιλία και πολιτική σχέση και χαρακτήρισε τις συναντήσεις αυτές «γόνιμες»(!), αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάτι μπορεί να προκύψει από τον Σεπτέμβριο. 
Για το εάν συζήτησαν ενδεχόμενη επιστροφή του Μιχαλολιάκου στην κεντρική πολιτική σκηνή ο δήμαρχος δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά, λέγοντας πως αυτή τη στιγμή είναι περίοδος ξεκούρασης. Πάντως παρέλειψε να πει πως «είμαι νέος για να είμαι απόμαχος», αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.
Με εξαίρεση ίσως την περίπτωση να παραμείνει στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που τον έστειλε ο πειραϊκός λαός στις τελευταίες εκλογές, τιμώντας το τιτανοτεράστιο έργο του στην πόλη.

@ Άντε "40 και νύχτωσε" μια καρέκλα για τον δήμαρχο, ρε παιδιά...