Latest News

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Αυτή η τραγουδίστρια ξεπέρασε τα 100.000.000 Likes στο facebook (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)


BINTEO-Ποια τραγουδίστρια ξεπέρασε τα 100 εκατ. likes;Η σταρ από την Κολομβία έκανε ακόμη ένα ρεκόρ καταφέρνοντας να γίνει ο πρώτος άνθρωπος που συγκέντρωσε πάνω από 100 εκατ. Likes στην επίσημη σελίδα του...
στο Facebook. 
H Shakira ξεπέρασε τον Eminem με τα 91.8 εκατ. Likes και τη Rihanna που έρχεται τρίτη με 89 και κατέκτησε τη ψηφιακή κορυφή με τη μεγαλύτερη fanbase στο Facebook.   Ήδη στον αριθμό έχει προστεθεί τις τελευταίες ώρες ακόμη μισό εκατομμύριο ενώ η μόνη σελίδα που έχει περισσότερoυς φίλους είναι αυτή του ίδιου του Facebook.   
O Mark Zuckerberg συνεχάρη τη τραγουδίστρια και ανέφερε πως είναι ένα απίθανο επίτευγμα για έναν καταπληκτικό άνθρωπο. Το Facebook τίμησε την κάτοχο του νέου ρεκόρ με ένα βίντεο αφιέρωμα στην πορεία της:     
  Ενδιαφέρον παρουσιάζουν μερικά στοιχεία για το νέο αυτό ρεκόρ:  4,642 από τους ψηφιακούς θαυμαστές της ονομάζονται επίσης Shakira  το 30% ονομάζονται Μaria και το 10% Jose To Mεξικό, το Κάιρο και η Κωνσταντινούπολη είναι οι πόλεις με τους περισσότερους δηλωμένους θαυμαστές Οι Facebook followers της τραγουδίστριας μπορούν να γεμίζουν 1,359 γήπεδα του μεγέθους του Μαρακανά   H τραγουδίστρια ευχαρίστησε όλους τους ακολούθους της δημοσιεύοντας ένα χειρόγραφο σημείωμα.