Latest News

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

«Tί είναι ο κυρ Φώτης για να πέσει έτσι εύκολα; Θάτσερ;» -Το twitter σχολιάζει την παραμονή Κουβέλη στην προεδρία της ΔΗΜΑΡ


  • 0
Με ειρωνικά σχόλια υποδέχθηκε το twitter την είδηση πως η παραίτηση του Φώτη Κουβέλη δεν έγινε δεκτή από την Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ και παραμένει πρόεδρος. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά tweets:


Ο Κουβέλης παραμένει στη θέση του μέχρι το Φθινόπωρο!
Ρε παιδια κρατηστε τον λιγο ακομα!
Ακομη κ το γαλα με το νεο νομο πιο μεγαλη διαρκεια εχει! 
Άμα δεν έχεις φιλότιμο γίνεσαι κυρ Φώτης Κουβέλης:Δεν ενδιαφέρομαι για τ Προεδρία τ Δημοκρατ!Τέτοια εξέλιξη δεν τηνε περίμενα…Μας άφησε στα κρυα του λουτρού..Τι θα κανουμε τωρα??? Θέλει ο κυρ-Φώτης να παραιτηθεί και η Κεντρική Επιτροπή δεν τον αφήνει. 
Παραμένει ο κυρ Φώτης πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μέχρι το συνέδριο. Λογικά μέχρι τότε η ΔΗΜΑΡ θα έχει ποσοστό κάτω από 0%. Τι είναι εμπάσηπεριπτώσει ο κυρ Φώτης γιά να πέσει έτσι εύκολα; Θάτσερ; Ήμαρτον Μένει ο Κυρ Φώτης Προεδρος στη ΔΗΜΑΡ. Άρα, σκάλες και ζάντες θα πλένει παλι ο Ψαριανος Έληξε το μεγαλύτερο θρίλερ της 10ετιας. Αναπνέουμε ξανά, ο κυρ Φώτης είναι ακόμα ενεργός Ο κυρ Φώτης σκαλώνει σε βαθμό που αν του έλεγες να μετονομάσει την ΔΗΜΑΡ σε ΑΡΔΗΜ θα συγκαλούσε συνέδριο να σου εξηγήσει γιατί δεν γίνεται.