Latest News

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Το πρωτοσέλιδο με τις καθαρίστριες στους N.Y. Times (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Magnify Image  Πρωτοσέλιδο στους N.Y. Times  έγιναν οι καθαρίστριες και ο αγώνας τους. Η εφημερίδα δημοσιεύει μεγάλη φωτογραφία την οποία συνοδεύει με άρθρο για τις περικοπές, τις αντιδράσεις και τις αποφάσεις...

των δικαστηρίων.  
Οι N.Y. Times σημειώνουν επίσης ότι ο κ. Σαμαράς προσπαθεί να κατευνάσει τις αντιδράσεις προσπαθώντας να πείσει πολίτες και επενδυτές πως η χώρα βγαίνει από το αδιέξοδο. Η χθεσινή επίθεση των ΜΑΤ στις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών έκανε και πάλι τον γύρο του κόσμου και προκάλεσε το λεγόμενο κοινό αίσθημα. Μάλιστα έγινε  πρωτοσέλιδο στη διεθνή έκδοση των New York Times, όπου περιγράφεται μια μάχη ανάμεσα στον Δαυίδ και τον Γολιάθ: από τη μια οι απολυμένες και από την άλλη η κυβέρνηση.

«Οι καθαρίστριες έχουν γίνει σύμβολα αντίστασης απέναντι στα μέτρα λιτότητας που ο Αντώνης Σαμαράς επιμένει πως έχουν βαθμιαία επιτρέψει στην Ελλάδα να αποκτήσει τον έλεγχο επί των οικονομικών της, να επιστρέψει στις αγορές ομολόγων και να παρουσιάσει πρωτογενές πλεόνασμα», αναφέρει το άρθρο.
Έγκλημα και το γεγονός ότι η Τατιάνα Μπόλαρη, φωτογράφος του πρακτορείου Eurokinissi, ήταν εκεί για να κάνει τη δουλειά της. Έγκλημα κι αυτό! Κι έπρεπε να το "πληρώσει" με ένα χτύπημα. Η φωτογραφία της στο ασθενοφόρο με κολάρο στο λαιμό μόνο απορία και θυμό μπορεί να προκαλέσει.