Latest News

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΣΟΚ: Σκότωσε τον ερωτικό του αντίζηλο και έφαγε την καρδιά του! (EIKONA)

Σοκάρει η είδηση που θέλει έναν άνδρα  αφού σκότωσε το νέο σύντροφο της πρώην φίλης του, να κόβει την καρδιά από το πτώμα και να την τρώει με μαχαίρι και πιρούνι στη...
Νότια Αφρική.   
Τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ανέφεραν στην αστυνομία της πόλης Γκουγκουλέθου, κοντά στο Κέιπ Τάου, οι γείτονες του θύματος που ξεσηκώθηκαν από τις φωνές ενός ανθρώπου που νοίκιαζε δωμάτιο στο σπίτι του δολοφονηθέντος Μπουισέλο Μανόνα.   "Όταν πλησιάσαμε το σπίτι είδαμε τον δράστη να μουρμουρίζει "Είμαι ο βασιλιάς" ενώ αναφερόταν στην αθάνατη αγάπη που έχει για την πρώην σύντροφό του. Στη συνέχεια έκοψε την καρδιά του θύματος και την έφαγε προτού η αστυνομία φτάσει στο σημείο και τον συλλάβει. Του φωνάζαμε να σταματήσει αλλά αυτός δεν άκουγε τίποτα" είπε ένας μάρτυρας στο BBC.   
  Το θύμα, ο  Μπουισέλο Μανόνα, μαχαιρώθηκε στο αριστερό στήθος, στο λαιμό του ενώ είχε και μια μικρή δαγκωματιά στο δεξί μέρος του προσώπου του.   Η πρώην σύντροφος του δράστη Σαλόσε είπε στην αστυνομία πως ο δολοφόνος την είχε επισκεφτεί στο σπίτι όπου συζούσε με το θύμα. Αφού συζήτησαν, του έδωσε χρήματα για να πάρει ποτό και στη συνέχεια έφυγε.   
H συγκεκριμένη γυναίκα φαίνεται πως έχει αποδειχθεί μοιραία ξανά στο παρελθόν. Ο πλούσιος σύζυγός της, είχε δολοφονηθεί το 1996 από τον φερόμενο εραστή της Χολάνι Χομπανγκάουα.   Αξιωματούχος της αστυνομίας της Νότιας Αφρικής τόνισε ότι προσφέρθηκε ψυχολογική υποστήριξη σε αστυνομικούς και άλλους αυτόπτες μάρτυρες του πρωτοφανούς περιστατικού λόγω του σοκ που υπέστησαν από το γεγονός.