Latest News

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (ΠΡΟΓΝΩΣΗ)


Αισθητά βελτιωμένος θα είναι από σήμερα ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με την θερμοκρασία να ξεπερνά τους...
30 βαθμούς Κελσίου.

Ωστόσο, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και πιθανόν στα ορεινά της Πελοποννήσου αναμένονται λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 30 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι αναμένονται Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου ενώ σχεδόν ίδιες θα είναι οι καιρικές συνθήκες και στην Θεσσαλονίκη

Αναλυτικά η πρόγνωση καιρού

Παρασκευή 06-06-2014
Καιρός: στα βορειοανατολικά παροδικές θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και το μεσημέρι και το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και τις μεσημβρινές και τις απογευματινες ώρες θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά όπου και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

Σάββατο 07-06-2014 και Κυριακή 08-06-2014
Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και τις απογευματινες ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές, κυρίως στα βόρεια ορεινά.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη πρόσκαιρα 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή περαιτέρω άνοδο στα ηπειρωτικά.

Δευτέρα 09-06-2014
Καιρός: θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και τις απογευματινες ώρες θα αυξηθούν στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.