Latest News

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Παραιτείται ο Βασίλης Μιχαλολιάκος!

Μαθαίνουμε ότι ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά Βασιλης Μιχαλολιάκος βρίσκεται εδώ και μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του...
στη Μάνη.
Εκεί, λέγεται ότι προσπαθεί να ηρεμήσει από την προεκλογική περίοδο, ενώ σχεδιάζει και τις επόμενες κινήσεις του μετά την αποχώρησή του από το κτίριο της πλατείας Κοραή.
Η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης τον αιφνιδίασε γιατί περίμενε ότι θα ήταν δήμαρχος και για τα επόμενα πέντε χρόνια. Τώρα εξετάζει τι μπορεί να κάνει εκτός δήμου Πειραιά, ενώ φέρεται να πιέζει να "αξιοποιηθεί" σε κρατική θέση. 
Ωστόσο, η θητεία του δημάρχου λήγει την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν σενάρια που τον "χρίζουν" υπουργό της κυβέρνησης Σαμαρά ή τον διορίζουν στον ΟΛΠ, χωρίς να υπάρχει καμία διάψευση από την πλευρά του ή το περιβάλλον του. 
Αντιθέτως, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχεται εισηγήσεις ακόμα και να παραιτηθεί από δήμαρχος Πειραιά, τρεις μήνες πριν ολοκληρωθεί η θητεία του.  
Άλλωστε, όσοι υιοθετούν αυτό το σενάριο λένε πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει για πρώτη φορά. 
Το ίδιο - θυμίζουν- είχε κάνει και ο Χρήστος Αγραπίδης πριν απλι 8 χρόνια, όταν είχε χάσει στην εκλογική αναμέτρηση από τον Παναγιώτη Φασούλα. Μετά τις εκλογές αποχώρησε κι άφησε αναπληρωτή δήμαρχο να παραδώσει το Δήμο στον επόμενο. 
Αυτό το σενάριο θα βόλευε και τον απερχόμενο δήμαρχο που φαίνεται πως δεν θα ήταν ό, τι καλύτερο να παραδίδει τον Σεπτέμβριο στον Γιάννη Μώραλη. 
@ Τώρα αν του προέκυπτε και καμία κρατική θέση, ίσως δεν θα το σκέφτονταν και πολύ ακόμα...