Latest News

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Αυτός "κεράτωσε" την Άνγκελα Μέρκελ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

merkel_f1.jpgΜια φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου, η οποία δείχνει την Άνγκελα Μέρκελ ως…


δαίμονα. 
Η στιγμή που την πέτυχε ο φωτογραφικός φακός, ομολογουμένως δεν ήταν από τις «τυχερές» της, καθώς φαίνεται σαν να έχουν φυτρώσει κέρατα στο κεφάλι της.


Το στιγμιότυπο τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης της Γερμανίδας Καγκελαρίου με ηθοποιούς στο γερμανικό κοινοβούλιο, κατά την έναρξη των εργασιών της συνόδου των βουλευτών του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και της Ένωσης Χριστιανοκοινωνιστών, στο Βερολίνο.
Ο θίασος του θεάτρου Uckermaerkische Buehne Schwedt βρέθηκε στη βουλή, με τους ηθοποιούς να φορούν τα κοστούμια με τα οποία ντύνονται στην παράσταση «Η Κατάρα της Λευκής Γυναίκας».
Το έργο παίζεται αυτές τις μέρες στο Βερολίνο, παρουσιάζοντας ένα υπαίθριο υπερθέαμα φαντασίας και ο θίασος βρέθηκε στο γερμανικό κοινοβούλιο για να κάνει… διαφήμιση της παράστασης. Η Μέρκελ συνομίλησε με τους συντελεστές του έργου και δεν τους αρνήθηκε όταν της ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί τους. Που να ήξερε ότι στη μία από τις τρεις φωτογραφίες που δημοσίευσε η La Stampa θα έβγαινε… με κέρατα; Απλώς έτυχε εκείνη τη στιγμή να βρίσκεται ακριβώς από πίσω της ένας από τους ηθοποιούς, ο οποίος φορούσε μια μάσκα με κέρατα και αυτά μοιάζουν να βρίσκονται στο δικό της κεφάλι στο φωτογραφικό στιγμιότυπο.
merkel_f1.jpg
merkel_f2.jpg
merkel_f3.jpg