Latest News

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Στυγερό έγκλημα πίσω από θανατηφόρο τροχαίο...


Πύργος: Συνελήφθησαν τρεις Έλληνες επειδή προκάλεσαν θανατηφόρο ατύχημα!Σενάριο κινηματογραφικής ταινίας θυμίζει η υπόθεση που εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία για την εκτροπή επιβατηγού αυτοκίνητου σε αρδευτικό αυλάκι της επαρχιακής οδού...
Ανδραβίδας-Κυλλήνης.
Η πτώση του οχήματος  είχε ως συνέπεια το θανάσιμο τραυματισμό ενός 27χρονου υπηκόου Βουλγαρίας και τον τραυματισμό ενός 35χρονου ομοεθνή του.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν στον Πύργο, τρεις Έλληνες, ηλικίας 58, 55 και 48 ετών, σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της θανατηφόρας βλάβης, της βαριάς σωματικής βλάβης και της ψευδορκίας.
Ειδικότερα, την Πέμπτη τα ξημερώματα, οι τρεις Έλληνες και οι δυο Βούλγαροι, ενώ διασκέδαζαν, με διαφορετικές παρέες, σε κατάστημα στη Μυρσίνη Ηλείας, κάποια στιγμή φιλονίκησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ο 58χρονος Έλληνας να χτυπήσει τον 35χρονο Βούλγαρο, ο οποίος μαζί με τον ομοεθνή του επιβιβάστηκαν σε όχημα και τράπηκαν σε φυγή.
Οι δύο από τους Έλληνες, ο 58χρονος και ο 55χρονος, καταδίωξαν με δικό τους αυτοκίνητο τους δυο αλλοδαπούς και έπειτα από απόσταση περίπου δυο χιλιόμετρων τους εντόπισαν. Κατόπιν, σύμφωνα με την Αστυνομία,ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και εμβόλισαν το αυτοκίνητο των αλλοδαπών, το όποιο εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε αρδευτικό αυλάκι.
Λόγω της πρόσκρουσης τραυματίστηκε θανάσιμα ο 27χρονος συνοδηγός του οχήματος, ενώ ο 35χρονος ανασύρθηκε τραυματισμένος από το αυτοκίνητο.
Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση, άρχισαν να συγκεντρώνουν στοιχεία και ύστερα από την αξιοποίησή τους, εντόπισαν τον 58χρονο και έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητό του. Έπειτα και από την ειδική πραγματογνωμοσύνη, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο είχε εμπλοκή στο τροχαίο.
Κατά την διάρκεια των ερευνών συνελήφθη και ο 48χρονος, διότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, παρότι γνώριζε τα πραγματικά δεδομένα της υπόθεσης, κατέθεσε ψευδώς, προκειμένου παραπλανήσει τις αστυνομικές αρχές.
Οι συλληφθέντες οδηγηθήκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου και κρατούνται, για να απολογηθούν στο Ανακριτή Ηλείας.