Latest News

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Ζευγάρι φοιτητών σκοτώθηκε πέφτοντας από το μπαλκόνι ενώ έκαναν σεξ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Magnify ImageΔύο νέοι, ένας 18χρονος και η 19χρονη σύντροφός του έπεσαν από το μπαλκόνι και σκοτώθηκαν την ώρα που έκαναν σεξ σε κτιριακό συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στο...
νότιο Λονδίνο.  
 Σύμφωνα με την Telegraph, οι δύο νέοι έκαναν σεξ στο μπαλκόνι διαμερίσματος στον 6ο όροφο όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο βρέθηκαν στο κενό.Ο 18χρονος Μεξικανός Μιγκέλ και η 19χρονη Ρωσίδα Αναστασία Τουτίκ βγήκαν για να κάνουν σεξ σε μπαλκόνι του 6ου ορόφου πολυτελούς συγκροτήματος κατοικιών και προφανώς κάτι δεν υπολόγισαν καλά με αποτέλεσμα να βρεθούν στο κενό και να βρουν τραγικό θάνατο.

Μάλιστα, ένα ζευγάρι από διπλανή πολυκατοικία έγινε μάρτυρας του τραγικού περιστατικού. Ο Μπλεσντ Αντεντογιάντ και η Σάμσον Ογκουτάγιο έβλεπαν εκείνη την ώρα τηλεόραση όταν με την άκρη του ματιού τους εντόπισαν το ζευγάρι στο απέναντι μπαλκόνι να κάνει σεξ. «Ηταν ένας άνδρας και μια γυναίκα στο μπαλκόνι. Κάθονταν, χοροπηδούσαν, φιλιούνταν, ήταν διαχυτικοί μεταξύ τους. Κάποια στιγμή το αγόρι σήκωσε την κοπέλα και την ακούμπησε στα κάγκελα. Εκείνη τύλιξε τα χέρια της στο λαιμό του. Στη συνέχεια ήρθαν οι φίλοι τους στο μπαλκόνι και διέκοψαν. Μπήκαν για λίγο μέσα. Υστερα, όμως, από 10 λεπτά βγήκαν ξανά και κάθησαν στα κάγκελα όπως την προηγούμενη φορά. Ξαφνικά έπεσαν στο κενό. Δεν ξέρω αν γλίστρισε η κοπέλα ή ο άνδρας την έσπρωξε κατά λάθος προς τα πίσω. Στη συνέχεια ακούστηκε μια κραυγή και ένας δυνατός γδούπος. Ηταν σκοτεινά δεν μπορούσαμε να δούμε. Εγώ κάλεσα το ασθενοφόρο και η σύντροφός μου πήγε κάτω για να δει τι ακριβώς είχε συμβεί», δήλωσε μιλώντας στην «London Evening Standard» ο Μπλεσντ.




  «Τη ανέβασε στο κάγκελο και το ζευγάρι άρχισε να κινείται... μπρος-πίσω. Αυτό που έκαναν ήταν πραγματικά επικίνδυνο. Έχω δει αρκετούς ανθρώπους να κάνουν διάφορα πράγματα στο μπαλκόνι τους και υπέθεσα ότι αυτό θα συνέβαινε και τώρα και θα γυρνούσαν στο διαμέρισμα τους. Το τελευταίο πράγμα που περίμενα ήταν να τους δω να πέφτουν κάτω από τον έκτο όροφο. Εμείς απλά ουρλιάξαμε» σημείωσε αυτόπτης μάρτυρας.   
Magnify ImageΚάποιος άλλος αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι άκουσε ένα ουρλιαχτό και στη συνέχεια ένα δυνατό θόρυβο. 
Σύμφωνα με την Daily Mail ο 18χρονος είχε φθάσει στο Λονδίνο μόλις μια εβδομάδα πριν, ενώ η Αναστασία έκανε τον τελευταίο χρόνο το προπαρασκευαστικό έτος για το πανεπιστήμιο.
 Οι δυο τους είχαν γνωριστεί μόλις λίγη ώρα πριν σκοτωθούν, στο πάρτι που έδινε φίλος τους στο πολυτελές συγκρότημα πολυκατοικιών για το τέλος των εξετάσεων.
Ενας γνωστός των παιδιών ανέφερε πως ο Μιγκέλ είχε έρθει στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει θερινά μαθήματα σε πανεπιστήμιο ενώ αναφερόμενος στην 19χρονη ανέφερε ότι ήταν μια εξαιρετική φοιτήτρια.