Latest News

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Αυτός είναι ο εφοπλιστής που έκρυβε ένα τόνο ηρωϊνή στη βίλα της οικογένειας στη Φιλοθέη (ΕΙΚΟΝΕΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ο «Εσκομπάρ» της Φιλοθέης έκρυβε στο γκαράζ ένα τόνο ηρωίνηςΤον αποκαλούν «Εσκομπάρ» της Φιλοθέης. Δηλώνει εφοπλιστής με τέσσερα πλοία στο Ντουμπάι κι έκρυβε στο γκαράζ της πολυτελής βίλας ένα...

τόνο ηρωίνης





Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα του είναι Ευθύμιος Γιαννουσάκης ο οποίος βρέθηκε στη βίλα μαζί με τον 15χρονο γιο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κινητό του 15χρονου βρέθηκε το μήνυμα :“Τον πο@@ο μας πήραν χαμπάρι... θα μας πιάσουν". 


 Ωστόσο το πιο πιθανό είναι το μήνυμα αυτό να το έστειλε στους υπόλοιπους εμπλεκομένους, ο πατέρας του 15χρονου, καθώς φαίνεται να γνώριζε πως τα τηλέφωνά του βρίσκονταν σε παρακολούθηση από το σούπερ κοριό της ΕΛ.ΑΣ.
Mέσα στη βίλα της Φιλοθέης βρέθηκαν και συνελήφθησαν όχι μόνο η πρώην σύζυγος του εφοπλιστή και κόρη γνωστού Έλληνα εμπόρου διαμαντιών, αλλά και η μητέρα της καθώς και από το δικό της κινητό, φέρεται να είχαν 'φύγει" μηνύματα προς τα μέλη του κυκλώματος, ενώ παράλληλα φέρεται να έγιναν ακόμα και τηλεφωνήματα σε άτομα στο Αφγανιστάν και στο Ιράν

 Στην  πολυτελή βίλα της Φιλοθέης είναι ιδιοκτησία της κόρης του εμπόρου διαμαντιών. Αυτή ήταν παντρεμένη με τον 44χρονο εφοπλιστή, ο οποίος λέγεται ότι βρισκόταν τα τελευταία χρόνια στο Ντουμπάι. Μαζί είχαν δύο παιδιά. Το ένα σκοτώθηκε πριν από δύο χρόνια σε ατύχημα με μοτοσικλέτα και έναν ακόμα γιο 15 ετών σήμερα, ο οποίος αν και ανήλικος, συνελήφθη επίσης. 

Επιπλέον, συνελήφθη ο νυν σύντροφος της ιδιοκτήτριας της βίλας, αλλά και η 75χρονη μητέρα της.


Η γυναίκα γνώριζε ότι από το κινητό της τηλέφωνο είχαν πραγματοποιηθεί συνεννοήσεις με το κύκλωμα ή τελούσε εν αγνοία των ενεργειών του πρώην γαμπρού της, ο οποίος δηλώνει εφοπλιστής με τέσσερα τάνκερ στο Ντουμπάι;
Ο φερόμενος ως εγκέφαλος της σπείρας, ο οποίος είναι Τούρκος παραπληγικός και κινείται με ηλεκτρικό αμαξίδιο, διέμενε μόνιμα στην Ελλάδα και διήγαγε πολυτελή βίο σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην Βουλιαγμένη. Ο άνθρωπος αυτός φέρεται από την έρευνα ως ο "εγκέφαλος" του κυκλώματος και το πρόσωπο που συντόνιζε ολόκληρη την επιχείρηση μεταφοράς και διακίνησης της ηρωίνης από το Αφγανιστάν στο Ιράν και από εκεί με φορτηγά στην Κωνσταντινούπολη και στη συνέχεια επίσης με φορτηγά ή πλοία, στην Αθήνα, προκειμένου το ναρκωτικό να συσκευαστεί μέσα σε σάκους μαρμαρόσκονης και να "φύγει", για Βέλγιο, Ολλανδία και Γερμανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα του επιχειρηματία, στη βίλα του οποίο βρέθηκαν τα 500 από τα 1100 κιλά ηρωίνης, η μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών που πιάστηκε ποτέ σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, είναι Νίκος Σταματιάδης. Είχε έρθει πριν από χρόνια από τη Νότια Αφρική όπου ζούσε και δραστηριοποιήθηκε στο εμπόριο διαμαντιών και πολύτιμων λίθων.Σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται πια εν ζωή.
Ο Σταματιάδης ήταν γνωστός στους αριστοκρατικούς κύκλους της Αθηνάς. Επαιζε μεγάλα στοιχήματα σε παρτίδες τάβλι με πάμπλουτους διάσημους κοσμικούς της πρωτεύουσα και συνήθως έχανε.
Η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε στο σπίτι του Νίκου Σταματιάδη στη Φιλοθέη στις 12 το βράδυ. Το οίκημα βρίσκεται στη Φιλοθέη απέναντι από το σπίτι του Θεοχαράκη και του Δαβίδ.
Στη βίλα τη στιγμή της επιχείρησης βρίσκονταν 15 πάνοπλοι φουσκωτοί. 
Οι «ράμπο» της δίωξης ναρκωτικών με αστραπιαίες κινήσεις κατάφεραν να τους αιφνιδιάσουν και να εισβάλουν στη βίλα.

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται 
από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά..