Latest News

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Το πιο εύστοχο σχόλιο για τον ανασχηματισμό: «Έχω ένα πρόβλημα με τον φρονιμίτη μου...»!

samaras660_15.pngMια απίστευτη στιγμή έζησαν οι διαπιστευμένοι πολιτικοί συντάκτες όταν λίγα λεπτά πριν από την επίσημη ανακοίνωση του ανασχηματισμού ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατέβηκε στον κήπο...
του Μεγάρου Μαξίμου.
 Aπό τα κάγκελα του κήπου έκανε «διαρροές» και σχολίασε τον ανασχηματισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντώνης Σαμαράς χαρακτήρισε τη νέα κυβέρνηση «ένα νέο εντελώς σχήμα» και σχολίασε ότι «Οι επιλογές των προσώπων είναι πολύ προσεκτικές και στοχευμένες». Ο Πρωθυπουργός στη σύντομη συνομιλία του με τους δημοσιογράφους τους αποκάλυψε ότι ο νέος υπουργός Οικονομικών είναι ο Γκίκας Χαρδούβελης και τόνισε ότι «δεν ήταν επιλογή της τελευταίας στιγμής», αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχε επιλεγεί από την πρώτη στιγμή, αφού διαθέτει τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για το κρίσιμο υπουργείο. Επιπλέον, ο πρωθυπουργός αποκάλυψε στους δημοσιογράφους -λίγα λεπτά πριν τις επίσημες ανακοινώσεις- ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα τοποθετήσει γυναίκα κυβερνητική εκπρόσωπο, την Σοφία Βούλτεψη. 

samaras-dhmosiografoi-maksimou-1.jpgΓια το τέλος κρατήσαμε το κορυφαίο : ο Αντώνης Σαμαράς εξομολογήθηκε και μια προσωπική του πτυχή αφού, όπως είπε, στους δημοσιογράφους : «Με συγχωρείτε τώρα θα φύγω γιατί έχω ένα πρόβλημα με τον φρονιμίτη μου»!!!
@ Αυτό το τελευταίο ήταν ίσως το καλύτερο και πιο εύστοχο σχόλιο για τον ανασχηματισμό που έκανε ο ίδιος...