Latest News

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Ποιοι ενοχλήθηκαν από Μαρινάκη και Καλαγιά

Φαίνεται πως ενόχλησαν οι πρωτιές σε ψήφους του Βαγγέλη Μαρινάκη και της Πασχαλίνας Καλαγιά που δέχτηκαν συκοφαντικές επιθέσεις κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου...


του Πειραιά.
Αν και απουσίαζαν από τη συνεδρίαση για διαφορετικούς λόγους οι δύο πρώτοι δημοτικοί σύμβουλοι των συνδυασμών "Πειραιάς Νικητής" και "Μας ενώνει ο Πειραιάς" στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές βρέθηκαν στο στόχαστρο απερχόμενων δημοτικών συμβούλων. Οι τελευταίοι προχώρησαν σε συκοφαντίες χωρίς να παρουσιάσουν κανένα στοιχείο που να αποδεικνύουν όσα έλεγαν δημόσια εις βάρος τόσο του Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και της Πασχαλίνας Καλαγιά.
Όλα ξεκίνησαν άνευ λόγου και αιτίας, όταν ήρθε προς συζήτηση το θέμα με τις διατακτικές για τις άπορες οικογένειες του Δήμου Πειραιά.
Ξαφνικά πήρε το λόγο δημοτική σύμβουλος που δεν ήταν υποψήφια στις τελευταίες εκλογές, καθώς δεν την ήθελε κανείς συνδυασμός. Έκπληκτοι δημοτικοί σύμβουλοι την άκουσαν να λέει πως η παράταξη Μιχαλολιάκου κατηγορούσε τον "ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ" ότι προεκλογικά έδινε λεφτά, ότι τουλάχιστον ο Μαρινάκης τα έδινε από την τσέπη του, ενώ η Καλαγιά μέσω του Δήμου.
Χωρίς να προσκομίσει κανένα στοιχείο κατηγόρησε τους δύο πρώτους σε ψήφους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.
Μιλώντας ο αναπληρωτής δήμαρχος Τάσος Κάρλες απάντησε πως άδικα κατηγορεί την Πασχαλίνα Καλαγιά, ενώ είναι στη διάθεση της τα στοιχεία και μπορεί να κάνει έλεγχο στις αιτήσεις για το επίδομα. Άλλωστε, όπως εξήγησε, όσα καταλογίζει στην πρόεδρο της ΚΟΔΕΠ δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, καθώς τα χρήματα αυτά δεν δόθηκαν προεκλογικά, αλλά έρχονται τώρα προς ψήφιση και θα δοθούν τον Ιούλιο στους δικαιούχους που τα έχουν ανάγκη.
Ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Ρέππας συμπλήρωσε πως δεν καταλαβαίνει αυτή την επίθεση, καθώς ανάλογο θέμα έχει έρθει πολλές φορές στο δημοτικό συμβούλιο.
Ο δημοτικός σύμβουλος με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" Ηλίας Σαλπέας επεσήμανε πως όλα αυτά λέγονται απουσία της κυρίας Καλαγιά και ζήτησε ν' αποσυρθεί το θέμα, ώστε να μπορεί ν' απαντήσει σε όσα ακούγονται εις βάρος της. 
Δεύτερη επίθεση σε Μαρινάκη
Οι έωλες επιθέσεις με υπονοούμενα όμως δεν σταμάτησαν εδώ. Την σκυτάλη πήρε ο δημοτικός σύμβουλος ο οποίος μιλώντας στη συνεδρίαση υποστήριξε ότι αγοράστηκαν πολλοί και πολλά από τον Μαρινάκη προεκλογικά, λέγοντας πως όλοι ξέρουμε τι έγινε στον Πειραιά ενώ κατέληξε πως ο ίδιος παραμένει πιστός στον Μιχαλολιάκο.

@ Το θέμα αναμένεται να παίξει πολύ από κάθε πλευρά και κάθε άποψη...