Latest News

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Μακελειό τη νύχτα στην Ιεράπετρα


Αιματοβαμμένη νύχτα στην Ιεράπετρα -Μαινόμενος Πακιστανός τραυμάτισε άνδρα με μπΈνας Πακιστανός δολοφονήθηκε και ένας Έλληνας τραυματίστηκε σοβαρά στη διάρκεια της νύχτας στην...
Ιεράπετρα Λασιθίου.
Ο Πακιστανός, κατακρεουργήθηκε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, μέσα σε μπακάλικο που διατηρούσε ο αδερφός του στην περιοχή.

Στη συνέχεια ο φερόμενος ως δράστης, επίσης Πακιστανός, επιτέθηκε με μπαλτά και τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι, έναν 50χρονο επιχειρηματία, ο οποίος βρισκόταν σε ταβέρνα σε κοντινή απόσταση από το σημείο του εγκλήματος με την οικογένειά του.
Αμέσως μετά ο Πακιστανός έστρεψε το μένος του εναντίον του αστυνομικού τμήματος που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από τον χώρο της επίθεσης, χτυπώντας με τον ίδιο μπαλτά περιπολικό που ήταν σταθμευμένο έξω από το κτίριο, πριν μπορέσουν οι αστυνομικοί να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.
Ο 50χρονος μετά την επίθεση που δέχθηκε μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας με σοβαρά τραύματα, και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.