Latest News

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Ποιος ασχολείται με το παρεμπόριο στον Πειραιά;

Φωτογραφία αρχείουΤην ώρα που παράνομοι αλλοδαποί μικροπωλητές δρουν ανεξέλεγκτα στο λιμάνι του Πειραιά, επιχείρηση- σκούπα για την καταπολέμηση του παρεμπορίου, 
πραγματοποιήθηκε στο κέντρο...
της Αθήνας.  
 Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στις οδούς Ζήνωνος, Κεραμεικού, Αγίου Κωνσταντίνου, Πειραιώς, Αθηνάς, στην περιοχή του Θησείου και στην αγορά της Ιεράς Οδού και διήρκησαν από τις πολύ νωρίς το πρωί έως και τις έξι το απόγευμα.  
 Κατά τη διάρκεια των ελέγχων προσήχθησαν 37 άτομα και συνολικά συνελήφθησαν τέσσερις.   Αναλυτικά και σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες είναι: 2 ημεδαπές για παράβαση του Νόμου περί «άσκησης εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστημάτων» 2 αλλοδαποί για παράβαση του Νόμου «περί αλλοδαπών».   
Στη διάρκεια της επιχείρησης κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός ειδών παρεμπορίου τα οποία παρέλαβαν δύο απορριμματοφόρα οχήματα του Δήμου Αθηναίων για καταστροφή.

 @ Αλήθεια ασχολείται κανείς από το Δήμο Πειραιά με το παρεμπόριο στην πόλη ή για να καταλάβουν ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα θα πρέπει οι παράνομοι μικροπωλητές να στήσουν πάγκους μέχρι την πλατεία Κοραή;