Latest News

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Σόου στη Βουλή με Μιχαλολιάκο και Χρυσή Αυγή (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στη Βουλή σήμερα Μιχαλολιάκος και ΣίαΝέο σόου αναμένεται σήμερα μέσα και έξω από τη Βουλή, καθώς θα μεταφερθούν από τις φυλακές, προκειμένου να μιλήσουν οι Μιχαλολιάκος, Παππάς...
και Λαγός.
 Magnify Image
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα λάβουν μέρος στη συζήτηση και στην ονομαστική ψηφοφορία, για τις αιτήσεις άρσης της ασυλίας τους στην Ολομέλειατου Σώματος.   
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα μεταφερθούν με χειροπέδες, τουλάχιστον μετά την είσοδο τους στη Βουλή  ενώ έχει ετοιμαστεί ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο για την μεταγωγή τους.     
Για την μετακίνησή τους εντός του Κοινοβουλίου, η Αστυνομία θα βρίσκεται σε συνεργασία με την φρουρά της Βουλής. Η ώρα της άφιξης τους στο Κοινοβούλιο δεν έχει ανακοινωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες πάντως αναμένονται στις 12 το μεσημέρι.  Magnify Image 
Σόου έξω από το Κοινοβούλιο αναμένεται να στήσουν οπαδοί της Χ.Α. κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την άρση ασυλίας των τριών βουλευτών. Έκτακτα μέτρα αναμένεται να λάβει η αστυνομία για να κρατήσει τους οπαδούς μακριά από τις κλούβες.   
Σόου όμως αναμένεται και από τους τρείς προφυλακισμένους βουλευτές και από του βήματος της Βουλής.   
Ο Νίκος Μιχαλοκιάκος, όπως και ο Γιάννης Λαγός είναι αντιμέτωποι τώρα με το αδίκημα της παράνομης οπλοκατοχής, ενώ ο Χρήστος Παππάς με το αδίκημα της κατοχής παράνομου αρχείου.