Latest News

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Αποφυλακίζεται και ο Αναστάσιος Πάλλης...

Καταζητείτο για το οπλοστάσιο που βρέθηκε σε έρευνα στις εγκαταστάσεις του πολεμικού του μουσείου...
στη Βάρη.
Επίσης και στην κατοικία του καθώς και για δάνεια ύψους 5,8 εκ. ευρώ που είχε λάβει από την τράπεζα FBB συμφερόντων 
Βίκτωρα Ρέστη.
Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, αποφυλακίζεται ο Αναστάσιος Πάλλης που κρατείται από τον περασμένο Δεκέμβριο για την υπόθεση των επισφαλών δάνειων της τράπεζας FBB.

Η πρόταση της εισαγγελέας ήταν να απορριφθεί το αίτημα αποφυλάκισής του, οι Δικαστές όμως έκριναν ότι δεν είναι ύποπτος φυγής ή τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων, επιβάλλοντας του καταβολή χρηματικής εγγύησης 500.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο Αν. Πάλλης, πρώην στενός συνεργάτης του Βίκτωρα Ρέστη, παραδόθηκε αυτοβούλως τον Δεκέμβριο του 2013 στον εισαγγελέα εφετών Ισίδωρο Ντογιάκο. Καταζητείτο για το οπλοστάσιο που βρέθηκε σε έρευνα στις εγκαταστάσεις του πολεμικού του μουσείου στη Βάρη αλλά και στην κατοικία του καθώς και για δάνεια ύψους 5,8 εκ. ευρώ που είχε λάβει από την τράπεζα FBB συμφερόντων Βίκτωρα Ρέστη.

Οι κατηγορίες που του αποδόθηκαν ήταν για υπεξαίρεση και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Τα χρήματα του δανείου επεστράφησαν τελικά από τον Βίκτωρα Ρέστη κάτι που εκτιμάται πως μέτρησε στην απόφαση του Συμβουλίου.