Latest News

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Τώρα ανακάλυψαν (και) το παρεμπόριο στον Πειραιά! (ΦΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΕΤ!)

Φαίνεται πως κάποιοι ανακάλυψαν τώρα - έστω και καθυστερημένα-ότι το παρεμπόριο ζει και βασιλεύει κάτω στο λιμάνι...
του Πειραιά!
Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλη η έκπληξή τους που έκαναν και ρεπορτάζ (!) με τους παράνομους μικροπωλητές που στήνουν καθημερινά τους δρόμους γύρω από την πλατεία Ιπποδαμείας. 
Βέβαια, όσοι κυκλοφορούν στον Πειραιά γνώριζαν ότι το παρεμπόριο όχι μόνο δεν είχε νικηθεί από την απερχόμενη δημοτική αρχή του Βασίλη Μιχαλολιάκου. Αντίθετα, γελούσαν όταν προσπαθούσαν να τους πείσουν πως δεν υπάρχουν παράνομοι μικροπωλητές στην πόλη.
Για του λόγου το αληθές συγκεντρώσαμε μια σειρά από αναρτήσεις του "Reπορτάζ Νετ" που φαίνεται πως ποτέ δεν είχε φύγει το παρεμπόριο από το λιμάνι. 
Μάλλον αυτές οι αναρτήσεις αρκούν για να δείξουν ότι το πρόβλημα παρέμενε διαχρονικά και το παρεμπόριο είχε ρίξει άγκυρα στον Πειραιά. 
Ωστόσο, κάποιοι έκαναν ότι δεν το έβλεπαν γιατί έτσι τους βόλευε τότε, ώστε να πωλούν εξυπηρέτηση στον αρχηχό τους. Τώρα όμως που άλλαξαν τα πράγματα είδαν ξαφνικά και τους πάγκους των παράνομων μικροπωλητών. Το πρόβλημα διογκώθηκε κι έγινε πιο εμφανές  μετά την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας απλά έκανε πιο εμφανές το πρόβλημα.
@ Απλά η "είδηση" είναι να δούμε γιατί κάποιοι "συγκινήθηκαν"-λένε τώρα- για το παρεμπόριο, ενώ εδώ και πολύ καιρό αποθέωναν "τον δήμαρχο που το είχε νικήσει, όπως έγραφαν και για πολλούς άλλους "θριάμβους" της απερχόμενης δημοτικής αρχής...