Latest News

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Ο σέξι πανηγυρισμός της Ελεονώρας Μελέτη (ΕΙΚΟΝΑ)


Η Μελέτη ξανατρέλανε τους φιλάθλους -Η φωτογραφία με το στήθος που πόσταρε στο Twitter [εικόνες]Ξετρέλανε ξανά φιλάθλους στο Twitter, η Ελεονώρα Μελέτη που γιόρτασε μ' ένα δικό της σέξι πανηγυρισμό την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό. 
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ



Λίγα λόγια για το έργο...
Η παρουσιάστρια σε έναν από τους τελικού της Α1 μπάσκετ εμφανίστηκε στις κερκίδες φορώντας μια μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ με αποτέλεσμα πολλοί από τους φιλάθλους να εστιάσουν στο στήθος της χάνοντας φάσεις του αγώνα. Καθώς οι τελικοί εξελίσσονταν, το στήθος της Μελέτη έγινε θέμα συζήτησης με τους φιλάθλους να την καλούν να δείξει λίγο στήθος και εκείνη να τους απαντά με άφθονο χιούμορ φορώντας μια μπλούζα στην οποία έγραφε «κοιτάξτε τον αγώνα και όχι το στήθος μου».
Από τον χθεσινό, πέμπτο και τελευταίο τελικό, δεν θα μπορούσε, λοιπόν να απουσιάζει και το στήθος της Μελέτη. Η παρουσιάστρια τρόλαρε τους φιλάθλους και όσους γενικά περίμεναν να... βγει από τα ρούχα της γιορτάζοντας τη νίκη του Παναθηναϊκού.
Ετσι, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα η παρουσιάστρια ανέβασε στο Τwitter μια φωτογραφία με ένα πληθωρικό στήθος γράφοντας: «Μιας που τελείωσαν όλα, είπα να πω μια καλησπέρα», ενώ αμέσως μετά προανήγγειλε «περισσότερες αποκαλύψεις μετά την απονομή».

@ Φαίνεται πως η Ελεονώρα εκτός από...στήθος, έχει και χιούμορ...