Latest News

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Με δάκρυα στο κελί, οι τραγουδιστές που πιάστηκαν στην Αλβανία με 63 κιλά χασίς (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ).


elas-lyste.blogspot
Απαρηγόρητος, σοκαρισμένος και με δάκρυα στα μάτια ο 27χρονος τραγουδιστής ακούει τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν να καταθέτουν στο δικαστήριο για το πώς εντόπισαν τον νεαρό Έλληνα τραγουδιστή την ώρα που προσπαθούσε να περάσει  δεκάδες κιλά ναρκωτικών από...
τα σύνορα.
Ο Θεσσαλονικιός καλλιτέχνης Παναγιώτης Μαρκόπουλος, διακρίνεται στις εικόνες ντοκουμέντο να παρακολουθεί την δίκη του πίσω από ένα «ατσάλινο κλουβί», με παρόμοιες κατασκευές να έχουν αντικρύσει μόνο σε χώρες του… τρίτου κόσμου και μόνο για επικίνδυνους δολοφόνους και κακοποιούς.

Η σύλληψη του νεαρού τραγουδιστή και της 30χρονης συναδέρφου του Αναστασίας Βογιατζή, γνωστοί και οι δύο ως ανερχόμενοι αστέρες στη νύχτα της Θεσσαλονίκης έχει προκαλέσει σοκ στην Ελληνική σοουμπίζ την ώρα που η Αλβανική τηλεόραση προβάλει συνεχώς εικόνες και λεπτομέρειες για το ζευγάρι και την σύλληψη του καθώς η όλη επιχείρηση και ο εντοπισμός τους από τις αρχές θεωρείτε μια τεράστια επιτυχία για την Αλβανική αστυνομία.
Το χρονικό της σύλληψης των δυο ανερχόμενων αστεριών της νύχτας
Στο μαύρο αυτοκίνητο του 27χρονου βρέθηκαν 63,5 κιλά χασίς! Οι δύο νεαροί εμφανίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής σε κλαμπ των Αγίων Σαράντα στην Αλβανία.
Το Σάββατο, και ενώ ο 27χρονος οδηγούσε με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη, οι αλβανικές Αρχές σταμάτησαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι στο σημείο Qafe Bote, κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα. Εκεί, αφού έκαναν φύλλο και φτερό το αυτοκίνητο, βρήκαν τις ναρκωτικές ουσίες σε 95 ξεχωριστά πακέτα σε διάφορα μεγέθη, τα οποία ήταν κρυμμένα στο σασί και στο δάπεδο του πίσω καθίσματος του αυτοκινήτου, καθώς και σε πολλά άλλα σημεία.
Οι δύο τραγουδιστές είναι ιδιαίτερα γνωστοί στη Θεσσαλονίκη, καθώς τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται συστηματικά στις πίστες της πόλης. Ο 27χρονος αποφοίτησε από το 2ο ΤΕΛ Ευόσμου το 2005 και στη συνέχεια πήρε το πτυχίο του στα Οικονομικά από το Barnet and Southgate College του Λονδίνου το 2013, ενώ έκανε το πρώτο του single το 2011 με τίτλο «Ανατροπή».


Βόμβα στην οικογένεια της 30χρονης Θεσσαλονικιάς τραγουδίστριας αποτέλεσε η είδηση για τη σύλληψή της. Η κόρη του γνωστού μουσικοσυνθέτη Στέφανου Βογιατζή είχε κυκλοφορήσει το πρώτο cd της το 2008 με τίτλο «Φεύγω πρώτη», για το οποίο μάλιστα είχε γράψει τραγούδια και ο Βασίλης Καρράς.