Latest News

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΝΤΡΟΠΗ:Έκλεψαν τον ιατρικό φάκελο του Σουμάχερ -Τον πουλάνε στο διαδίκυο για 50.000 ευρώ!

Έκλεψαν τον ιατρικό φάκελο του Σουμάχερ! - Πουλάνε στο ίντερνετ όλες τις σημειώσεις των γιατρών τουΣάλος έχει προκληθεί μετά την αποκάλυψη ότι έκλεψαν τον ιατρικό φάκελο του Μίκαελ Σουμάχερ και τον πουλάνε στο διαδίκτυο για...
50.000 ευρώ! 

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου του 46χρονου πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, Σαμπίνε Κεν, ο φάκελος με όλες τις σημειώσεις των γιατρών έχει εξαφανιστεί και ήδη έχει τεθεί προς πώληση στο ίντερνετ, από κάποιον που ισχυρίζεται ότι έχει τα αυθεντικά έγγραφα.   

"Για αρκετές ημέρες κλεμμένα έγγραφα και στοιχεία προσφέρονται προς πώληση. Αυτός που τα διακινεί ισχυρίζεται ότι είναι ο ιατρικός φάκελος του Μίκαελ Σουμάχερ. Δεν μπορούμε να κρίνουμε αν τα έγγραφα είναι αυθεντικά. Ωστόσο, τα έγγραφα έχουν σαφώς κλαπεί. Η κλοπή έχει αναφερθεί. Η αστυνομία έχει αρχίσει τις έρευνες", είπε χαρακτηριστικά. 

"Ρητά συμβουλεύουμε ότι τόσο η αγορά και όσο και η δημοσίευση των εν λόγω εγγράφων και των προσωπικών δεδομένων απαγορεύεται. Το περιεχόμενο των ιατρικών φακέλων είναι εντελώς προσωπικό και εμπιστευτικό και δεν πρέπει να τεθεί στη διάθεση του κοινού"», πρόσθεσε.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για τον ιατρικό φάκελο από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, στη Γαλλία, ή από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λωζάνης στην Ελβετία. 

Ο Σουμάχερ μεταφέρθηκε από την Γκρενόμπλ στη Λωζάνη στις 16 Ιουνίου, όταν και ξύπνησε από το κώμα, ύστερα από το σοβαρό ατύχημα που υπέστη στις 29 Δεκεμβρίου, όταν έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις.