Latest News

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Στον εισαγγελέα Πειραιά ο εφοπλιστής και οι άλλοι 10 συλληφθέντες για τον έναν τόνο ηρωϊνης (ΕΙΚΟΝΕΣ +ΒΙΝΤΕΟ)


Με καλυμενα τα προσωπά τους ο εφοπλιστής, η γυναίκα και ο 15χρονος γιος, καθώς και οι άλλοι συλληθέντες για τον έναν τόνο ηρωίνης, έφτασαν υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα...

δικαστήρια Πειραιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσουν τις απολογίες τους σε ανακριτή και εισαγγελέα.
Οι άντρες του Λιμενικού το βράδυ της Πέμπτης μετά από μεγάλη επιχείρηση που είχε στηθεί εντόπισαν στη βίλα του εφοπλιστή στη Φιλοθέη περίπου μισό τόνο ηρωίνης, την οποία είχαν κρύψει στο υπόγειο και επρόκειτο να την διοχετεύσουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Μετά από συντονισμένη επιχείρηση, οι λιμενικοί σε συνεργασία με την αστυνομία, συνέλαβαν την ιδιοκτήτρια της βίλας, κόρη εμπόρου διαμαντιών, τον σύζυγό της ο οποίος είναι εφοπλιστής και τον 15χρονο γιό τους. 
Να σημειωθεί πως είναι μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών που έχουν εντοπιστεί, εκτός θαλάσσης, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Η επιχείρηση έγινε το βράδυ της Πέμπτης σε Κορωπί και Φιλοθέη Αττικής και οδήγησε στον εντοπισμό και στην κατάσχεση 443 πλαστικών συσκευασιών ηρωίνης, συνολικού μικτού βάρους 1.133,420 κιλών.
Στον εισαγγελέα ο εφοπλιστής και η οικογένειά του για τον 1 τόνο ΗΡΩΙΝΗΣ-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟΣύμφωνα με εκτιμήσεις ανδρών της δίωξης ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος, η αξία της συγκεκριμένης ποσότητας ηρωίνης ανέρχεται περίπου στα 30 εκατ. ευρώ.
Επίσημα, το Λιμενικό αναφέρει ότι οι έρευνες είναι σε εξέλιξη, επιχειρησιακά και δικαστικά και πως δεν μπορεί να ανακοινώσει ονόματα εμπλεκομένων στην υπόθεση.