Latest News

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΑΠΙΣTEΥΤΟ: Κτηνοβάτης ετών 84 κακοποιούσε σεξουαλικά αδέσποτο σκύλο σε κεντρική πλατεία! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Magnify Image Ο 84χρονος εντοπίστηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης  να κτηνοβατεί εις βάρος της αδέσποτης σκυλίτσας που βλέπετε στις φωτογραφίες, τα ξημερώματα της...
 περασμένης Δευτέρας.
 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zoosos.gr τον ηλικιωμένο άνδρα από τα Φιλιατρά είδε τον 84χρονο κάτοικο  της περιοχής, ο οποίος παρέμεινε κρυμμένος όσο συνέβαινε η αποτρόπαιη πράξη και όταν ο δράστης τελείωσε, τον ακολούθησε στο καφενείο του χωριού και ενώπιον των παρευρισκόμενων τον κατηγόρησε, λέγοντας του ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για την πράξη του.  
 Ένας άλλος θαμώνας του καφενείου δήλωσε ότι ο 84χρονος είναι γνωστό ότι κακοποιεί σεξουαλικά σκυλιά της περιοχής και πως και ο ίδιος τον είχε δει και παλιότερα να κάνει κάτι τέτοιο.  
Στη συνέχεια ακολούθησε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα των Φιλιατρών, ο 84χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί προστασίας των ζώων, σεξουαλική κακοποίηση και πρόκληση σκανδάλου από ακόλαστη πράξη σε δημόσιο χώρο.   
Η εκδίκαση όμως της υπόθεσης πήρε αναβολή για τις 8 Μαΐου και ο 84χρονος κτηνοβάτης αφέθηκε ελεύθερος λόγω ηλικίας. Magnify Image