Latest News

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ποια είναι η σχέση του Reportaz Net με το newsbomb της DPG του Γιαννακόπουλου


Πολλοί αναγνώστες μας έχουν στείλει e-mail και ρωτούν "ποια είναι η σχέση του Reportaz Net με το newsbomb του ομίλου της DPG του
Δημήτρη Γιαννακόπουλου";
Το ερώτημα αυτό δεν το κάνουν τυχαία. Κάποιος τους μίλησε για το "Reportaz Net", όπως και στην πλειοψηφία όσων μπαίνουν και διαβάζουν το blog. 
Όσοι πληκτρολόγησαν στο google
το όνομα του blog τους έβγαλε και 
την κατάληξη gr
για τα ελληνικά σάιτ. Τότε είδαν έκπληκτοι πως αντί για το reportaznet.blogspot.gr/ στη διεύθυνση reportaznet.gr τους έβγαινε το newsbomb.gr! (σ.σ. Αυτό όπως μας ενημέρωσε ένας φίλος δεν γίνεται σήμερα 23 Αυγούστου 2014)
Δηλαδή, προσπαθούσαν να μπουν στο blog και τους έστελναν αλλού!
Φανταστείτε για παράδειγμα να πληκτρολογεί κάποιος protothema.com ή parapolitika.com και να του βγαίνει CNN ή BBC!
Αυτό είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πως συμβαίνει για κάποιον που έχει μια σχέση με το διαδίκτυο. (Κάτι τέτοιο συμβαίνει εδώ και καιρό και πιθανόν και με άλλα blog). 
Το δύσκολο είναι να καταλάβει το γιατί κάποιος μπήκε σ' αυτή τη διαδικασία να κλέβει κλικ (γιατί περί αυτού πρόκειται) από το Reportaz Net. Και μάλιστα ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά σαιτ του ομίλου  της DPG που διαχειρίζεται περί τις 16 ( και βάλε) ιστοσελίδες.
Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι όλη αυτή η απάτη (γιατί περί αυτού πρόκειται) είναι εις γνώση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. 
Αν και δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά δύσκολα μπορεί να πιστέψει ότι εκείνο που τον απασχόλει είναι πως θα κλέψει" κλικ από το Reportaz Net για να εμφανίσει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα άρα και περισσότερα διαφημιστικά έσοδα στα σαιτ του Ομίλου. Και μάλιστα αυτό να το κάνει με ένα ανήθικο και τσίπικο τρόπο.
Την βρόμικη και κουτοπόνηρη δουλειά (γιατί περί αυτού πρόκειται) την έχει κάνει άλλος - και είναι βέβαιο ποιος έχει βάλει το χεράκι του. Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στον Πειραιά δεν είναι δύσκολο να καταλάβουν για ποιον χτυπάει η καμπάνα.
Να ξεκαθαρίσουμε, λοιπόν, το  reportaznet.blogspot.gr/ δεν έχει καμία σχέση με το newsbomb.gr  και DPG του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ή κάποιον άλλο όμιλο ΜΜΕ.
Όσον για εκείνον που ευθύνεται γι' αυτή την αθλιότητα εις βάρος του "Reportaz Net" περιμένουμε να μας στείλει e-mail και να μας εξηγήσει τι προτίθεται να κάνει για να διορθώσει αυτή την ιστορία...

@ Αυτό όπως μας ενημέρωσε ένας φίλος δεν γίνεται πλέον όποτε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα...