Latest News

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

"Μετωπική" του τζιπ της Αλεξίας Έβερτ με τη ferrari του εφοπλιστή Πετράκη στο Κολωνάκι

evertefoplististroxaio
"Πρώτο Θέμα" έχει γίνει στο διαδίκτυο το τροχαίο ατύχημα στον οποίο ενεπλάκη στο Κολωνάκι η Αλεξία Έβερτ με το τζιπ που οδηγούσε, με τη Ferrari του εφοπλιστή Πετράκη το βράδυ...

της Κυριακής.
Το τροχαίο συνέβη στη συμβολή των οδών Σπευσίππου και Ηροδότου, παρουσία δημοσιογράφου και φωτογράφου της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" που έφεραν στη δημοσιότητα το περιστατικό. 
Όπως καταγγέλλει η Αλεξία Έβερτ, η οποία παραδέχθηκε από την πρώτη στιγμή ότι έφταιγε για το ατύχημα, δέχθηκε επίθεση από τον εφοπλιστή και τους άνδρες της συνοδείας του. 
«Θα πληρώσεις τη Ferrari με το αίμα σου» φέρεται να της είπε ο κ. Πετράκης και εν συνεχεία την έσπρωξε με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει κάτω, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της.
Και οι δύο οδηγήθηκαν στο ΑΤ Συντάγματος από όπου αποχώρησαν στις δύο τα ξημερώματα χωρίς τελικά να καταθέσουν μηνύσεις. Η κ. Έβερτ έλαβε έγγραφή συγγνώμη από τον γιο του εφοπλιστή κ. Πετράκη, στο οποίο παραδέχθηκε ότι συμπεριφέρθηκε με άσχημο τρόπο στην κ.Έβερτ, όχι όμως και πως την χτύπησε. Η ίδια υποστήριξε πως η ίδια έφταιγε για το τροχαίο, γι' αυτό και προσπάθησε να ζητήσει συγγνώμη, αλλά ο νεαρός κάτοχος της Ferrari κατεβαίνοντας από μια πολυκατοικία και βλέποντας τη ζημιά στο αυτοκίνητό του, της πέταξε ένα βιβλίο και την έσπρωξε, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στην άσφαλτο.