Latest News

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Αντωνης Καλογερόγιαννης: Όλοι να δεσμευτούν για δημόσιες υπηρεσίες καθαριότητας στον Πειραιά

Την έγγραφη δέσμευση όλων των υποψηφίων δημάρχων περί μη ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών καθαριότητας στο Δήμο Πειραιά, προτείνει ο  Αντώνης Καλογερόγιαννης...







Το Τμήμα Κίνησης Οχημάτων , το τμήμα Επισκευής και Συντήρησης Οχημάτων και το Τμήμα Ειδικών Συνεργείων Καθαρισμού επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Αντώνης Καλογερόγιαννης, συνοδευόμενος από  υποψηφίους του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».
Είχε την ευκαιρία να δει από πολύ κοντά τον τρόπο και τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων σε έναν από τους πιο ευαίσθητους τομείς για την καθαριότητα της πόλης μας.. Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν τις απόψεις τους για την βελτίωση των συνθηκών και των προσφερομένων υπηρεσιών στον πολίτη.
«Για μια ακόμα φορά θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι οι υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου πρέπει να παραμείνουν υπό δημοτικό καθεστώς και δεν πρέπει με οιονδήποτε τρόπο να παραχωρηθούν σε ιδιώτες. 
Αυτό μάλιστα, όπως και άλλα σημαντικά ζητήματα της πόλης μας (πώληση μετοχών ΟΛΠ κλπ) πρέπει να αποτελούν κοινή δέσμευση όλων των υποψηφίων Δημάρχων. 
Κι επειδή τα λόγια είναι εύκολα για όλους, ακόμα και για αυτούς που υπηρετούν με επιτυχία τα επιχειρηματικά συμφέροντα , προτείνουμε την έγγραφη δέσμευση περί μη ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών καθαριότητας.  
Όλοι μας πρέπει να υπερασπιστούμε το δικαίωμα των εργαζομένων στην εργασία με έργα κι όχι με λόγια»  δήλωσε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Αντώνης Καλογερόγιαννης