Latest News

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Γ. Μώραλης: "Δεν πρόκειται να ιδιωτικοποιηθεί η καθαριότητα "

Τους εργαζόμενους στην Διεύθυνση Καθαριότητας, Πρασίνου, Πολεοδομίας και Αρχιτεκτονικού του Δήμου Πειραιά, επισκέφθηκε  ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά...
με τον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» Γιάννης Μώραλης.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά συζήτησε με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, προτείνοντας λύσεις που θα προσδώσουν ποιότητα και αποτελεσματικότητα στην εργασία τους.
Ο Γιάννης Μώραλης τόνισε πως είναι ξεκάθαρη δέσμευση του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ», η καθαριότητα στον Δήμο Πειραιά να παραμείνει δημόσια και πως κανένας τομέας δεν πρόκειται να ιδιωτικοποιηθεί. 
Άλλωστε δεν ιδιωτικοποιείται η αποκομιδή των οικιακών απορριμάτων.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά τόνισε πως η καθαριότητα στον Πειραιά αποτελεί μείζονα προτεραιότητα του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» και δεν αφορά μόνο στο κέντρο αλλά σε όλες τις γειτονιές της πόλης.

Επιπλέον, υπογράμμισε πως θα βελτιωθεί συνολικά η όψη του Πειραιά με την εφαρμογή ολοκληρωμένου συστήματος ανακύκλωσης και τη δημιουργία υπόγειων κάδων σε σημεία δημόσιου ενδιαφέροντος.
Ο  Γιάννης Μώραλης σε δήλωσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εμπιστεύομαι απόλυτα τους εργαζόμενους του Δήμου Πειραιά, μαζί με τους οποίους θα αλλάξουμε τον Πειραιά. Είναι δεδομένο πως θα βρίσκομαι στο πλευρό τους και θα στηρίζω το έργο τους. Οφείλουμε στους πειραιώτες κάθε γειτονιάς ένα πραγματικά καθαρό Πειραιά».