Latest News

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Αποθέωση Βαγγέλη Μαρινάκη στον Πειραιά: «Σήμερα ο Πειραιάς αλλάζει επίπεδο...» (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Φωτογραφία: Δείτε το video με τις δηλώσεις του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με τον συνδυασμό Πειραιά Νικητής, Βαγγέλη Μαρινάκη, κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος! http://www.olympiacos.org/video-gallery/37482/o-baggelis-marinakis-psifise-gia-enan-peiraia-nikitiΑποθεώθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όταν πήγε να ψηφίσει σε εκλογικό τμήμα του Πειραιά κατά την άσκηση του

εκλογικού δικαιώματος.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 20ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά. Φτάνοντας στο εκλογικό κέντρο έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους παριστάμενους. Ενδεικτικό είναι το ότι ο δικαστικός αντιπρόσωπος στο τμήμα του έσπευσε να φωτογραφηθεί μαζί με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, όπως έκαναν και πλήθος κόσμου, κυρίως μικρά παιδιά.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε τα ψηφοδέλτια και περίμενε να ψηφίσει καθώς μπροστά του βρίσκονταν άλλοι δύο εκλογείς οι οποίοι προθυμοποιήθηκαν να του παραχωρήσουν τη σειρά τους αλλά ο ίδιος δεν δέχθηκε και περίμενε συνομιλώντας με άλλους εκλογείς και τους εκλογικούς αντιπροσώπους.

Συνολικά Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε πάνω από 40 λεπτά να ολοκληρώσει την ψηφοφορία καθώς σε κάθε του βήμα τον περικύκλωνε κόσμος που τον επευφημούσε και ζητούσε να βγει μαζί του μια φωτογραφία.

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη “Πειραιάς – Νικητής” , ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το στίγμα των αυτοδιοικητικών εκλογών για το δήμο του μεγάλου λιμανιού.
«Σήμερα- δήλωσε- ο Πειραιάς αλλάζει επίπεδο. Καλώ όλους τους Πειραιώτες να συμμετέχουν, μαζί μας, για έναν καλύτερο Πειραιά, έναν Πειραιά που θα αξίζει στους Πειραιώτες, για να δούμε ξανά περήφανους τους Πειραιώτες. Εύχομαι ό,τι καλύτερο».Φωτογραφία: Δείτε το video με τις δηλώσεις του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου με τον συνδυασμό Πειραιά Νικητής, Βαγγέλη Μαρινάκη, κατά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος! http://www.olympiacos.org/video-gallery/37482/o-baggelis-marinakis-psifise-gia-enan-peiraia-nikiti