Latest News

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ο Μιχαλολιάκος είναι λίγος για τον Πειραιά...

«Ο Μιχαλολιάκος ρίχνει τον πήχη για τον Πειραιά...»! 
Τάδε έφη ο Γιάννης  Μώραλης, μιλώντας...
στο Mega.
Αντίθετα, ο επικεφαλής του συνδυασμού "Πειραιάς Νικητής" τόνισε πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ένας επιχειρηματίας με πολιτικό στίγμα, ο οποίος θα συμμετέχει κανονικά στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. 
Με άλλα λόγια, ο Γιάννης Μώραλης λέει ότι ο Βασίλης Μιχαλολιάκος είναι λίγος, μπροστά στο Βαγγέλη Μαρινάκη. 

« Ο Πειραιάς είναι παράλληλος με το Λιμάνι. Το πρόβλημά μας είναι ότι έφυγαν οι εφοπλιστές από τον Πειραιά» εξηγεί ο υποψήφιος δήμαρχος, επισημαίνοντας την εκτίμηση που τρέφει ο πειραϊκός λαός για τον εφοπλιστικό κόσμο.

Μιλώντας στο πρωινό του MEGA, εξέφρασε την άποψη πως ο Πειραιάς πρέπει να συγκρίνεται με τα μεγάλα ευρωπαϊκά λιμάνια, όπως το Ρότερνταμ, η Αμβέρσα και η Βαρκελώνη, ενώ άφησε αιχμές για το έργο του Βασίλη Μιχαλολιάκου στον δήμο.

Ο Γ. Μώραλης δεσμεύτηκε να διεκδικήσει πόρους από κοινοτικά προγράμματα χωρίς να ζητήσει χρήματα από την κεντρική εξουσία ενώ τάχθηκε κατά της μεταφοράς του δικαστικού μεγάρου έξω από το κέντρο της πόλης.
«Είναι πολύ σημαντικό για τον Πειραιά να διατηρήσει τα δικαστήρια στην πόλη. Θα είναι μεγάλη ήττα για τον Πειραιά αν φύγουν τα δικαστήρια».

Τέλος, είπε πως ηγείται ενός πολυσυλλεκτικού και υπερκομματικού ψηφοδελτίου και τοποθέτησε την ιδεολογική του ταυτότητα στον χώρο της κεντροαριστεράς.