Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονταν μέσα σε αστική ζώνη με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τους κατοίκους.
Η επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας και κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός φιαλών υγραερίου.
Στη συνέχεια διέθεταν τις φιάλες αυτές σε καταστήματα λιανικής πώλησης, αποκομίζοντας με αυτό τον τρόπο μεγάλα χρηματικά ποσά.
Η αστυνομία κατέσχεσε 1.060 φιάλες, 1.482 τάπες, μία αντλία νερού, 2.030 ευρώ, δύο Ι.Χ. φορτηγά, αλλά και ένα ρυμουλκό.
Σε βάρος των πέντε συλληφθέντων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για εμπορία και εμφιάλωση υγραερίου άνευ αδείας, πλαστογραφία, κατ’ επάγγελμα και εξακολούθηση, καθώς και υπεξαίρεση. Επιπλέον, αναζητούνται άγνωστοι συνεργοί τους, προμηθευτές και ιδιοκτήτες καταστημάτων, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.