Latest News

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Το εκλογικό μήνυμα του Αβράαμ Παπαδόπουλου (ΕΙΚΟΝΑ)

Φωτογραφία: Αβραάμ Παπαδόπουλος: Εμπιστευόμαστε όλοι μας, όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, ένα δοκιμασμένο και δικό μας άνθρωπο, το Γιάννη Μώραλη. Για να αναλάβει την αναγέννηση του Πειραιά που δυστυχώς είχε φτάσει σε απελπιστικό σημείο. Στη ζωή πρέπει να βγαίνουν μπροστά και να κάνουν πράγματα αυτοί που μπορούν.Αυτό είναι το μήνυμα του αρχηγού της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Αβράαμ Παπαδόπουλου για το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στο...
Δήμο Πειραιά.




Φωτογραφία: Αβραάμ Παπαδόπουλος: Εμπιστευόμαστε όλοι μας, όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, ένα δοκιμασμένο και δικό μας άνθρωπο, το Γιάννη Μώραλη. Για να αναλάβει την αναγέννηση του Πειραιά που δυστυχώς είχε φτάσει σε απελπιστικό σημείο. Στη ζωή πρέπει να βγαίνουν μπροστά και να κάνουν πράγματα αυτοί που μπορούν.
Αβραάμ Παπαδόπουλος: "Εμπιστευόμαστε όλοι μας, όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, ένα δοκιμασμένο και δικό μας άνθρωπο, το Γιάννη Μώραλη. Για να αναλάβει την αναγέννηση του Πειραιά που δυστυχώς είχε φτάσει σε απελπιστικό σημείο. Στη ζωή πρέπει να βγαίνουν μπροστά και να κάνουν πράγματα αυτοί που μπορούν."