Latest News

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Το μεγάλο "ευχαριστώ" της Πασχαλίνας Καλαγιά...(ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ήταν μια συνάντηση φίλων και ανθρώπων που αγαπούν την Πασχαλίνα Καλαγιά. Εκατοντάδες άτομα, όλων των ηλικιών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της προέδρου της ΚΟΔΕΠ και γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα...

του ΟΛΠ.
Η κεντρική εκδήλωση της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με τον συνδυασμό "Μας Ενώνει ο Πειραιάς" δεν έμοιαζε με τις συνηθισμένες προεκλογικές συγκεντρώσεις που γίνονται αυτήν την περίοδο.
Μάλιστα, θα μπορούσε να πει κανείς ότι τέτοια εκδήλωση δύσκολα μπορούν να κάνουν ακόμα και υποψήφιοι δήμαρχοι κάτω στο λιμάνι. 
Εκείνο όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι πως όσοι πήγαν χθες το βράδυ στον ΟΛΠ έδειξαν πως πάνω απ΄όλα αγαπούν την Πασχαλίνα Καλαγιά.
Την θεωρούν δικό τους άνθρωπο και εκτιμούν για την προσφορά της. Αυτό φάνηκε κι απ' όσους φίλους της μίλησαν για το έργο της και τη διαδρομή της, ενώ συγκίνησε και το βίντεο με διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή της.   
Η Πασχαλίνα Καλαγιά μίλησε από καρδιάς και δεν έκρυψε τα συναισθήματα της. Τα λόγια της άγγιξαν όσους ήταν στην κατάμεστη αίθουσα  του ΟΛΠ. Δεν ήταν λίγες οι φορές που την χειροκρότησαν θερμά. Αναγνωρίζοντας όσα έχει κάνει για τους συνανθρώπους της. Το χειροκρότημα της δίνει δύναμη για να συνεχίσει το έργο της. 
Η ίδια δεν παρέλειψε σήμερα να τους ευχαριστήσει με μήνυμα της μέσα από την σελίδα της στο facebook, όπου σημειώνει τα εξής: 



"Ένα μεγάλο "Ευχαριστώ" σε όλους εσάς που με στηρίξατε με την χθεσινή σας παρουσία στην ομιλία μου στον ΟΛΠ! Δύναμή μου η αγάπη σας. Δεν έχω λόγια, να περιγράψω την συγκίνησή μου...
"Σταθερό Βήμα, Σταθερή Αξία, Σταθερή Ψήφος".
Να είστε όλοι καλά.


@ Καλή επιτυχία στην Πασχαλίνα Καλαγιά...