Latest News

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

"Αλλαγή Πορείας" με δήμαρχο τον Γιάννη Δημητριάδη στον Πόρο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Φωτογραφία: Αλλάξαμε...


Γυρίζει σελίδα στο μέλλον ο Πόρος μετά το θρίαμβο του Γιάννη Δημητριάδη, ο οποίος είναι πλέον για τα επόμενα πέντε χρόνια ο δήμαρχος ...του νησιού.


Ο επικεφαλής του συνδυασμού Αλλαγή Πορείας"¨επικράτησε του μοναδικού αντιπάλου του Σπύρου Σπυρίδων, αφήνοντας τον πίσω σχεδόν 12 μονάδες.
Η καθαρή επικράτηση του Γιάννη Δημητριάδη αποκτά ιδιαίτερη σημασία γιατί σημειώθηκε απέναντι στον ιστορικό δήμαρχο του Πόρου. 

 Η εντυπωσιακή νίκη μπορεί να προκαλεί έκπληξη σε κάποιους, αλλά  ήρθε να επιβεβαιώσει τη δημοσκόπηση που είχε δημοσιοποιήσει από τις 4 Μαϊου, μόνο το "Reportaz Net". (ΕΔΩ)
Δηλαδή 14 μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες γράφαμε ότι ο Γιάννης Δημητριάδης θα είναι ο νικητής των εκλογών, όταν άλλοι έλεγαν πως σαρώνει με 62% ο συνυποψήφιος του...
Η νίκη του επικεφαλής του συνδυασμού "Αλλαγής Πορείας" φάνηκε πως "κλείδωσε"  με την εντυπωσιακή πορεία στους δρόμους του νησιού τρεις μέρες πριν τις εκλογές. (ΕΔΩ)
Αυτά είναι τα τελικά επίσημα αποτελέσματα από το υπουργείο Εσωτερικών για το Δήμο Πόρου.
10/10   100,00 %
 Υποψήφιος%Εδρες
 ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ56,0210
 ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ43,987


Οι Ποριώτες εμπιστεύτηκαν για δήμαρχο ένα νέο άνθρωπο που έχει διάθεση και όρεξη να προσφέρει έργο στον τόπο του. 
Ο νέος δήμαρχος διαθέτει μια ισχυρή και ικανή ομάδα από δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες που τώρα έχουν την ευθύνη να κάνουν πράξη το όραμα τους για τον Πόρο.
Από την πρώτη στιγμή, μάλιστα, ο Γιάννης Δημητριάδης δήλωσε ότι όσα δήλωσε προεκλογικά αποτελούν δεσμεύσεις τιμής για τον ίδιο και τον συνδυασμό του ώστε ν' αλλάξει πορεία το νησί.