Latest News

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Γιάννης Μώραλης: "Ο Μιχαλολιάκος προσπαθεί να πολώσει το κλίμα και να διχάσει τον Πειραιά..."

Γ. Μώραλης: Ο Β. Μιχαλολιάκος κάνει αυτό που ξέρει καλά, να πολώνειΕπτά στους δέκα πολίτες αποδοκίμασαν όχι μόνο το έργο που επιχείρησε να προβάλει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος αλλά και την παλαιοκομματική αντίληψη για την διακυβέρνηση του...
δήμου Πειραιά.
Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, λέγοντας στον ΑΝΤ1 ότι ο συνυποψήφιός του το βράδυ της Κυριακής «επανέφερε αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει, να πολώνει και να διχάζει με συκοφαντίες».
Κατηγόρησε μάλιστα τον Β. Μιχαλολιάκο ότι τις τελευταίες τρεις ημέρες αρκείται να του επιτίθεται και αποφεύγει συστηματικά να αναφερθεί στο τι έκανε και τι προτίθεται να κάνει στον Πειραιά.
Απαντώντας στη θέση που εκφράζει εμμέσως ο κ. Μιχαλολιάκος ότι ουσιαστικά υποψήφιος δήμαρχος είναι ο Β. Μαρινάκης, ο Γ. Μώραλης είπε ότι ο αντίπαλός του νομίζει ότι με το να τον μειώνει αποκομίζει οφέλη, αλλά δεν του βγήκε στον α’ γύρο.
Καταλήγοντας ο ίδιος τόνισε : «Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν πίσω τους και δίπλα τους μέτριους για να αναδεικνύουν την δική τους προσωπικότητα.
 Εγώ θέλω δίπλα μου δυνατούς ανθρώπους...»