Latest News

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Οι συκοφαντίες δεν περνούν στον Πόρο...

IMGP6132 Με μια πλαστογραφημένη δωροεπιταγή, συκοφαντίες και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, προσπαθούν να σπιλώσουν τον επικεφαλής του συνδυασμού "Αλλαγής Πορείας" υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Δημητριάδη...
στον Πόρο.
'Αμεσα ο ίδιος απάντησε στους συκοφάντες και τα παπαγαλάκια τους, με γραπτή ανακοίνωση που σημειώνει τα εξής:   
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΩΝ ΤΗΣ «ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ» ΑΠΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της «Αλλαγής Πορείας», Νίκος Αντωνιάδης, απέστειλε στο blog της ιστοσελίδας «zougla.gr», την ακόλουθη επιστολή:
Αξιότιμε κ. διαχειριστή της ιστοσελίδας,
Στον διαδικτυακό ιστότοπο «zougla.gr/blog» αναρτήθηκε συκοφαντικό κείμενο σε βάρος του συνδυασμού «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ» και του επικεφαλής αυτού και υποψηφίου Δημάρχου Πόρου Ιωάννη Δημητριάδη, συνοδευόμενο από πλαστογραφημένο έγγραφο δωροεπιταγής, ως δήθεν ενδεικτική περίπτωση δωροεπιταγής που μοιράζεται κατά εκατοντάδες σε κατοίκους του Πόρου, ακόμη, δήθεν, και σήμερα, με σκοπό, δήθεν, την εξαγορά ψήφων, κατά παράβαση της σχετικής εκλογικής νομοθεσίας.
Κατά πρώτον παρακαλώ πολύ, όπως μάς γνωστοποιήσετε τα ηλεκτρονικά στοιχεία του αποστολέα συκοφάντη πλαστογράφου, προκειμένου να παραπεμφθεί στην αρμόδια Εισαγγελία για να υποστεί τις συνέπειες των βαρύτατων αξιοποίνων πράξεών του, οι οποίες προφανέστατα εντάσσονται στα πλαίσια πρωτοφανούς, αισχρότατης, πολιτικής προπαγάνδας. Άλλως θα υποχρεωθούμε να προσφύγουμε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (Γ.Α.Δ.Α.).
Κατά δεύτερον, προς αποκατάσταση, δε, της πραγματικότητας, και προς ενίσχυση του δικαίου του αιτήματος, σας γνωστοποιώ τα κάτωθι:
• Ο επικεφαλής του συγκεκριμένου συνδυασμού έχει, κατ’ αρχήν, σε προσωπικό επίπεδο, επιδείξει διαχρονική φιλανθρωπική δράση, πριν την ενασχόλησή του με τα κοινά του Δήμου Πόρου, και η οποία, ως εκ τούτου, προφανέστατα δεν συνδέεται με τη διαδικασία των φετινών δημοτικών εκλογών, και που τώρα υποχρεούται να δημοσιοποιήσει, προκειμένου να διαφυλάξει την προσωπικότητά του και το κύρος του συνδυασμού του.
• Όσον αφορά στις δωροεπιταγές, ήδη από τα Χριστούγεννα του έτους 2011 και έως και το τελευταίο Πάσχα, η παράταξη του κ. Δημητριάδη (ήτοι ο ίδιος, ως επικεφαλής, και οι δημοτικοί σύμβουλοί της) προσφέρει, προς τιμή της, το σύνολο της ετήσιας αποζημίωσής της (συνολικά έως σήμερα 12.000 €) για την ενίσχυση των απόρων του νησιού στις εορτές των Χριστουγέννων και του Πάσχα, επωνύμως, φανερά και με πλήρη δημοσιότητα. Γνωρίζετε πολλές περιπτώσεις δημοσιοποιημένης «εξαγοράς» ψήφων; Το αυτό, άλλωστε πράττει παγίως και ο Δήμος Πόρου, επίσης επωνύμως και δημοσίως. Βλ. σχετική δημοσίευση σε τοπικό site:http://www.porosnews.gr/electi...
• Ουδεμία δωροεπιταγή παραδόθηκε σε οποιονδήποτε κάτοικο-ψηφοφόρο του νησιού εκτός εορτών, πολλώ μάλλον μετά το Πάσχα και ιδία τις ημέρες αυτές προ των εκλογών, όπως οι –προς το παρόν– άγνωστοι συκοφάντες-πλαστογράφοι αδίστακτα διαδίδουν. Άλλωστε, ούτε αυτοί οι πλαστογράφοι δεν τόλμησαν να πλαστογραφήσουν την περίοδο που εκδόθηκε η –νοθευμένη– δωροεπιταγή της επίμαχης αναρτήσεως (Πάσχα).
• Η συγκεκριμένη δωροεπιταγή είναι πλαστογραφημένη διότι έχει σβηστεί το όνομα του αποδέκτη της και ο κωδικός αυτής, που φυσικά δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα άλλο παρά στη λίστα των απόρων που έχει καταρτίσει ο συνδυασμός, σε συνεργασία με του Ιερείς όλων των Ενοριών του νησιού, ώστε να διασφαλιστεί η εξαργύρωσή της πράγματι από τους απόρους τους οποίους βοηθά από τετραετίας ο συνδυασμός.• Μετά ταύτα, η μόνη «βρώμικη» συναλλαγή, που εν προκειμένω έλαβε χώρα, και εκμετάλλευση της δυστυχίας της ανθρώπινης ζωής, δεν είναι άλλη παρά η δωροδοκία του συγκεκριμένου αποδέκτη της επιταγής προκειμένου αυτή να χρησιμοποιηθεί, παραποιημένη, ως δήθεν παράδειγμα παράβασης της εκλογικής νομοθεσίας.
Η ώρα της αδέκαστης Δικαιοσύνης πράγματι έφτασε: Έφτασε όμως για τους αδίστακτους προπαγανδιστές-συκοφάντες-πλαστογράφους
.
Αθήνα, 12 Μαΐου 2014,
ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος,
Nίκος Ι. Αντωνιάδης


@ Οι συκοφαντίες και τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη δεν περνούν στον Πόρο που αλλάζει πορεία μετά τις 18 Μαϊου....