Latest News

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Εκλογικό επίδομα: «Φιλοδώρημα» - κοροϊδία για τους δημοτικούς υπαλλήλους...

Με εμπαιγμό και απαξίωση αντιμετωπίζει το σύνολο των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης το υπουργείο Εσωτερικών και...
η κυβέρνηση.
 Λίγες μόλις ημέρες πριν τις τριπλές εκλογές σε δήμους περιφέρειες - ευρωβουλή και ο υπουργός κ.Μιχελάκης απαξιεί να απαντήσει και να καθορίσει το ύψος της εκλογικής αποζημίωσης.

Αντίθετα αφήνει «ανεπισημοεπίσημα» να διαρρέει ότι η εκλογική αποζημίωση δεν θα ξεπερνά τα 223 ευρώ και αυτά μόνο για 30.800 περίπου εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Είναι φανερό ότι ο υπουργός κ. Μιχελάκης και η κυβέρνηση που υπηρετεί αντιμετωπίζει τους εργαζόμενους της Τ.Α. σαν «παιδιά ενός κατώτερου θεού» , σαν επαίτες,επιχειρώντας να εξευτελίσουν την αξιοπρέπεια τους και δεν είναι τυχαίο.

Ωστόσο όμως οι εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν θα γίνουν το άλλοθι τους για παρακώλυση ή αναβολή των εκλογών που αποτελούν εφιάλτη και «κύκνειο άσμα» για την κυβέρνηση και για την πλειοψηφία των δημάρχων και Περιφερειαρχών.

Οι εργαζόμενοι πέρα από την κινηματική τους δράση που έχουν εκφράσει το προηγούμενο διάστημα και θα συνεχίσουν και το επόμενο, μέσα από το εργατικό – συνδικαλιστικό κίνημα και τις καθημερινές σχεδόν κινητοποιήσεις τους, την απόλυτη καταδίκη τους στην μνημονιακή και νεοφιλελεύθερη πολιτική της φτώχειας και της εξαθλίωσης του λαού μας, των απολύσεων και των ιδιωτικοποιήσεων του ξεπουλήματος και της εμπορευματοποίησης των κοινωνικών αγαθών θα την εκφράσουν και στις κάλπες «μαυρίζοντας» τους εκφραστές και υποστηρικτές αυτών των πολιτικών αλλά και αυτούς που σήμερα φόρεσαν επικοινωνιακά τον μανδύα του «ανεξάρτητου» για να υφαρπάξουν ψήφους και αύριο θα ενταχθούν ξανά στο υπηρετικό προσωπικό της τρόικας και του κεφαλαίου.
 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ