Latest News

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Τα τελευταία νέα του Βασίλη Μιχαλολιάκου

Αν και τώρα δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να πούμε ξανά για τον απερχόμενο δήμαρχο, ωστόσο έχουμε τελευταία νέα, το ένα καλό και το άλλο καλύτερο, από τον...
Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Τα είπε ο ίδιος στη συγκέντρωση των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων  του συνδυασμού "Μας Ενώνει ο Πειραιάς" σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, όπου απουσίαζαν αρκετά πρωτοκλασάτα στελέχη, όπως η πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ Πασχαλίνα Καλαγιά που ήταν με διαφορά η πρώτη σε ψήφους εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος.
Στη συγκέντρωση ο απερχόμενος δήμαρχος ευχαρίστησε τους στενούς συγγενείς του για τον προεκλογικό τους αγώνα(!) άρχισε να λέει τα δικά του για όσους πιστεύει ότι στάθηκαν εμπόδιο για την επανεκλογή του. 
Το καλό νέο είναι ότι δεν πρόκειται να παραμείνει στο δημοτικό συμβούλιο. Αυτό ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα την κάνει αμέσως και θα αφήσει να περάσει πρώτα ένα χρονικό διάστημα. Εκτός αν αλλάξει γνώμη και δεν αντέξει να καθίσει καθόλου στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Ήδη, μαθαίνουμε πως έχει κάνει τις πρώτες κρούσεις για τον αντικαταστάτη του που θα παίζει ρόλο επικεφαλής στο συνδυασμό. Όμως φαίνεται να υπάρχει απροθυμία και πιθανόν να αναγκαστεί να αναλάβει τα καθήκοντα συντονιστή ο Τάσος Κάρλες, όπως είχε συμβεί παλιότερα με την παράταξη Αγραπίδη. 
Το καλύτερο νέο είναι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, πως  θέλει να κάνει νέο κόμμα! Μάλιστα, προανήγγειλε πως σχεδιάζει να μετατρέψει το δημοτικό συνδυασμό "Μας Ενώνει Ο Πειραιάς" σε πολιτικό φορέα "Μας Ενώνει η Ελλάδα"! Αυτό βέβαια με την προύπόθεση ότι δεν πρόκειται για μια ακόμη από τις ατάκες που λέει αλλά δεν εννοεί.
@Αν πάντως αναζητά κάποιον ρόλο στην κεντρική πολιτική τότε έχουμε να του προτείνουμε αν γίνει ανασχηματισμός και φύγει ο Κ. Αρβανιτόπουλος να ζητήσει από τον πρωθυπουργό να τον κάνει νέο υπουργό Παιδείας! 
Μα δεν είναι θεϊκό;