Latest News

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

"Ναυμαχία" Βαγγέλη Μαρινάκη - Γιάννας Αγγελοπούλου για τον Πειραιά

Νέα σύγκρουση μεταξύ της Γιάννας Αγγελοπούλου και του Βαγγέλη Μαρινάκη προέκυψε, με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα στο...
Δήμο Πειραιά. 
Όλα ξεκίνησαν ξαφνικά όταν η Γιάννα Αγγελοπούλου επιτέθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον νέο Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη σχολιάζοντας το αποτέλεσμα στον Πειραιά μέσα από την συχνότητα του Alpha. 
«Δεν υπάρχει Μώραλης στον Πειραιά. Ο Μαρινάκης είναι, ας μην κρυβόμαστε...» είπε μεταξύ άλλων η Γιάννα Αγγελοπούλου.
Χαρακτήρισε μάλιστα «επικίνδυνο» το νικηφόρο αποτέλεσμα της υποψηφιότητας Γιάννη Μώραλη στο δήμο Πειραιά, αλλά και της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη.
«Υπάρχουν επικίνδυνα αποτελέσματα, όπως η Χρυσή Αυγή και ο Μαρινάκης στον Πειραιά», είπε και επεξήγησε: «Είδατε τι γίνεται όλο αυτό το διάστημα στον Πειραιά. Μην μιλάτε για επιχειρηματίες. Όταν εμφανίζονται μπράβοι, Χρυσαυγίτες που δεν ξέρουμε τι κάνουν και άλλα, τι να πω;» αναρωτήθηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου.
Άμεση ήταν η αντίδραση από το συνδυασμό "Πειραιάς Νικητής" που εξέδωσαν ανακοίνωση, απαντώντας απαξιωτικά τα εξής: 
"Η «συγγραφέας» Γιάννα Αγγελοπούλου με το γνωστό σε όλους βίο και πολιτεία παραπονείται για τη νίκη του Πειραιά. Αλησμόνητη η αδυναμία της στα μεγάλα βαλάντια και η βλαχομπαρόκ αισθητική της, που τη ζήσαμε με τα ανεπανάληπτα πυροτεχνήματα, που εξέθεσαν παγκόσμια την Ελλάδα.
Καμμένο πυροτέχνημα πλέον και αυτή, την αφήνουμε να ζει το δράμα της και να περιοδεύει, αφηγούμενη αυτό..."