Latest News

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Στη φυλακή ο δολοφόνος του Βασίλη Μαρτζάκλη - Το ξέσπασμα του πατέρα του αδικοχαμένου αστυνομικού (Βίντεο)!


Ηλεία: Προφυλακιστέος ο δολοφόνος του Βασίλη Μαρτζάκλη - Το ξέσπασμα του πατέρα του αδικοχαμένου αστυνομικού (Βίντεο)!Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 30χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο του αρχιφύλακα Βασίλη Μαρτζάκλη, που έγινε το βράδυ...
της περασμένης Κυριακής στην Ανδραβίδα Ηλείας.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.. Έξω από τα δικαστήρια είχε συγκεντρωθεί κόσμος που άρχιζε να αποδοκιμάζει τον 30χρονο, μόλις έγινε αντιληπτό το αυτοκίνητο που τον μετέφερε...Ο πατέρας του αδικοχαμένου αστυνομικού, Παρασκευάς Μαρτζάκλης, τόνισε στην τηλεόραση του Alpha, πως δεν τον ενδιαφέρει η τιμωρία του δράστη, αλλά η προστασία προς τα εγγόνια του, τα παιδιά του αδικοχαμένου Βασίλη Μαρτζάκλη από την Πολιτεία. 

«Ο γιος μου είχε ιδιαίτερο ζήλο για τη δουλειά. Εφόσον κινδύνευε συνάνθρωπος του, θα έκανε τα πάντα για να τον βοηθήσει. Τον θυμάμαι τόσα χρόνια στην υπηρεσία που έχει τύχει να του «κόψουν» ρεπό ή άδεια και παρόλα αυτά έφευγε, με ευχαρίστηση. Δε με ενδιαφέρει η τιμωρία του δράστη, ότι ποινή και να του επιβληθεί, δεν θα γυρίσει το παιδί μου πίσω. Αυτό που θέλω από την πολιτεία είναι να βοηθήσει τα δύο ορφανά» είπε ο πατέρας του αδικοχαμένου Βασίλη Μαρτζάκλη.