Latest News

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΣΟΚ: Νταντά πρόσφερε το τρίχρονο αγοράκι που φρόντιζε σε παιδόφιλο που το βίασε ενώ κοιμόταν


ΣΟΚ: Νταντά πρόσφερε το τρίχρονο αγοράκι που φρόντιζε σε παιδόφιλο που το βίασε ενώ κοιμότανΣε 16 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε η 28χρονη νταντά  η οποία άφησε τον τρίχρονο αγόρι που φρόντισε στα χέρια γνωστού παιδόφιλου, ο οποίος το νάρκωσε και το βίασε όσο...
αυτό κοιμόταν.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο Κλερ Σέμενς από την Ουαλία, παρέδωσε το άτυχο παιδάκι στον Άαρον Χιους, ο οποίος είχε στο παρελθόν καταδικαστεί για τον βιασμό ενός παιδιού.
teras1.jpg
Το αρρωστημένο τέρας, αφού νάρκωσε το παιδί, το βίασε δύο φορές και κατέγραψε σε βίντεο την αηδιαστική πράξη του.
Η Σέμενς ήταν ερωτευμένη με τον σύντροφο του Χιους, Χάμις Μόργκαν και πίστευε ότι αν του έφερνε παιδιά για να εκτονώσει πάνω τους τα ζωώδη ένστικτά του θα καταφέρει να τον βγάλει από την μέση και να κάνει δεσμό με τον Μόργκαν.
«Οι βιασμοί έγιναν δύο διαφορετικές στιγμές, όμως και τις δύο φορές θύμα ήταν το τρίχρονο αγόρι, ενώ όλα έγιναν στην κρεβατοκάμαρα της Σέμενς. Η γυναίκα φρόντιζε μάλιστα ο παιδόφιλος να έχει την ησυχία του για να καταγράφει τις πράξεις του σε βίντεο», είπε ο εισαγγελέας.
Όπως προέκυψε από τα στοιχεία, η νταντά γνώριζε πολύ καλά ότι ο Χιους ήταν παιδόφιλος και του είχε απαγορευτεί οποιαδήποτε επαφή με παιδιά. Εκείνη όμως φρόντιζε να του παρέχει τα παιδιά και ειδικά τα αγόρια που φρόντιζε κατά καιρούς.
teras3.jpgΗ αποτρόπαια δράση της νταντάς και του παιδόφιλου Χιους ήρθε στο φως όταν η αστυνομία έκανε έναν τυπικό έλεγχο στον υπολογιστή του άνδρα γιατί πίστευαν ότι έχει παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους του δικαστηρίου.
teras2.jpgΕκεί λοιπόν, βρήκαν βίντεο που τον έδειχναν να βιάζει ένα τρίχρονο αγόρι, ενώ υλικό παιδικής πορνογραφίας βρέθηκε και στον υπολογιστή της Σέμενς.
Μάλιστα οι δυο τους επιχείρησαν να εγκαταλείψουν την χώρα όταν κατάλαβαν ότι θα βρεθούν στη φυλακή, όμως συνελήφθησαν από την αστυνομία.
Το δικαστήριο καταδίκασε την νταντά σε 16 χρόνια φυλακή, ενώ επέβαλαν ποινή ισόβιας κάθειρξης στον παιδόφιλο Χιους.