Latest News

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ο Πειραιάς δεν έχει δήμαρχο; Αυτονόητο! Ιδού πως καθάρισαν την πόλη από τα σκουπίδια (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με έκπληξη παρακολουθούμε κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά και νωρίτερα τον απερχόμενο Δήμαρχο Βασιλη Μιχαλολιάκο να δηλώνει πως ο Πειραιάς είναι η καθαρότερη πόλη της Ελλάδας.  ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Ας μιλήσουν οι εικόνες. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν τις τελευταίες 15 μέρες κατά την διάρκεια εργάσιμων ημερών και όχι αργιών!
Πειραϊκή – Σταυρός

DSCN4250 DSCN4251

Χαριλάου Τρικούπη – Δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά
DSCN4265

Βρυώνη – Οδός Σαχτούρη έξω από το 22ο Δημοτικό Σχολείο
   

Βρυώνη – Αφεντούλη έξω από το 1ο Λύκειο Πειραιά
 
Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας
    
Παραλία Φρεαττύδας 

   
Οδός Σαλαμινομάχων
 Δεν είμαστε μηδενιστές. Η προηγούμενη θητεία του Παναγιώτη Φασούλα άφησε έναν Δήμο μες στα σκουπίδια. Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος δεν έκανε παρά το αυτονόητο. Ξεκινησε να μαζεύει τα σκουπίδια. Σκουπίδια όμως δεν είναι μόνο οι κάδοι. Είναι και η οδοσάρωση, η οποία όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες είναι ανύπαρκτη ακόμα και στα κεντρικά σημεία της πόλης. Είναι άλλο λοιπόν να λες προσπαθώ να καθαρίσω τον Πειραιά και άλλο να δηλώνεις πως ο Πειραιάς είναι η καθαρότερη πόλη της Ελλάδας. 
Αν μη τι άλλο αυτές οι δηλώσεις φανερώνουν επικίνδυνη αμετροέπεια από πλευράς του Β. Μιχαλολιάκου και έλλειψη επαφής με την κοινωνική πραγματικότητα της πόλης του.
Τις επόμενες μέρες θα υπενθυμίζουμε στους συμπολίτες μας όλα τα γεγονότα, που κατά τη γνώμη μας καθιστούν ακατάλληλο τον Β. Μιχαλολιάκο για Δήμαρχο, ούτως ώστε στις ερχόμενες εκλογές να μην ενισχύσουμε με την πολύτιμη ψήφο μας έναν άνθρωπο που αγνοεί και υποτιμάει με τις πράξεις του τους πολίτες του Πειραιά.

@ Ευχαριστούμε την Πρωτοβουλία κατοίκων Πειραιά για τις παραλίες, Φρεαττύδα & Βοτσαλάκια που μας έστειλαν το υλικό αν και χρησιμοποιήσαμε ένα μέρος στο πλαίσιο του αφιερώματος ο Πειραιάς δεν έχει δήμαρχο.      
Θα υπάρξει και σε συνέχεια...