Latest News

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η ΝΔ άδειασε τον Βασίλη Μιχαλολιάκο!

Δεν πρόλαβε να περάσει καλά καλά ένα 24ωρο από τον α' γύρο τον δημοτικών εκλογών και η Νέα Δημοκρατία εγκατέλειψε τον "εκλεκτό" της απερχόμενο δήμαρχο Πειραιά...
Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Το άδειασμα Μιχαλολιάκου έγινε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου, ο οποίος βγήκε και είπε δημόσια πως η ΝΔ θα στηρίξει στον β’ γύρο την υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής και του Γιάννη Καμίνη στο Δήμο Αθηναίων.
Ωστόσο ο Σίμος Κεδίκογλου απέφυγε να τοποθετηθεί ευθέως για το Δήμο του Πειραιά, υποστηρίζοντας ότι στον Πειραιά δεν τίθεται το δίλημμα «μνημόνιο-αντιμνημόνιο». 
Μάλιστα, ο δημοσιογράφος του υπενθύμισε τη στενή ιστορική σχέση του Βασίλη Μιχαλολιάκου με τη ΝΔ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος περιορίστηκε να δηλώσει πως ο Δήμαρχος Πειραιά είχε πριν από τον α΄γύρο υποστηρίξει ότι η υποψηφιότητά του είναι ανεξάρτητη και δεν θέλει χρίσμα από κανένα κόμμα.

Με άλλα η ΝΔ όχι μόνο δεν λέει στους οπαδούς της να ψηφίσουν Μιχαλολιάκο, αλλά τους προτρέπει να επιλέξουν όποιον από τους δύο διεκδικητές θεωρούν καλύτερο για δήμαρχο της πόλης, ανεξάρτητα από την κομματική του προέλευση.