Latest News

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Υπό διάλυση ο συνδυασμός του Μιχαλολιάκου - Απίστευτες καταγγελίες από Αντιδήμαρχο...


Εικόνα διάλυσης εμφανίζει ο συνδυασμός "Μας Ενώνει ο Πειραιάς" του απερχόμενου δημάρχου της πόλης Βασίλη Μιχαλολιάκου, μόλις δύο μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για το... 
δεύτερο γύρο. 
Το κλίμα στην παράταξη Μιχαλολιάκου δεν μπορεί να πει κανείς ότι ήταν και το καλύτερο μετά τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής των εκλογών στο Δήμο Πειραιά.
Ο απερχόμενος δήμαρχος είχε δημιουργήσει ένα υπεραισιόδοξο κλίμα και δήλωνε βέβαιος ότι θα βγει δήμαρχος από τον πρώτο γύρο.
Μάλιστα, υπόσχονταν πως θα δώσει και άδειες (!), αφού δεν θα υπάρχει αναμέτρηση στις 25 Μαϊου.
Τελικά όχι μόνο δεν κέρδισε το δήμο, αλλά βρέθηκε δύο μονάδς πίσω από τον Γιάννη Μώραλη.
Έτσι δεν άργησαν να εμφανιστούν γκρίνιες και μουρμούρες ανάμεσα στα απογοητευμένα στελέχη. Οι αμφισβητήσεις φούντωσαν με τις διχαστικές πρακτικές του πανικόβλητου δημάρχου μπροστά στο φάσμα της ερχόμενης ήττας 

Μέσα σ' αυτό το κλίμα τον εγκατέλειψε τώρα ένας από τους πιο πιστούς αντιδημάρχους του ο Νικόλαος Αμοργιανός. Ο μέχρι σήμερα αντιδήμαρχος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων κατηγορεί τον απερχόμενο δήμαρχο για δηλώσεις και πρακτικές που υπονομεύουν το ίδιο το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία. 

Ο αντιδήμαρχος σημειώνει τα εξής:

«Τα τελευταία γεγονότα στον Πειραιά, με την προσπάθεια του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου να θέσει διαχωριστικές γραμμές στην πόλη μας και να δημιουργήσει καθεστώς τρομοκρατίας ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών, είναι μακριά από τις πολιτική μου σκέψη και την αισθητική μου. 

Ως άνθρωπος του Πολιτισμού, αλλά κυρίως ως εν ενεργεία αντιδήμαρχος, δεν ήταν δυνατό να μείνω αδιάφορος μπροστά σε δηλώσεις και πρακτικές που υπονομεύουν το ίδιο το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία, αφού είναι κοινώς αποδεκτό, πως από την πλευρά του κ. Μιχαλολιάκου, αγνοείται καταφανέστατα η ετυμηγορία του πειραϊκού λαού την περασμένη Κυριακή».

Στο ίδιο μήκος κλίματος φαίνεται να είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, κι άλλα στελέχη του συνδυασμού "Μας Ενώνει ο Πειραιάς" είτε βγουν να το δηλώσουν δημόσια είτε προτιμήσουν τη σιωπή...