Latest News

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Πασχαλίνα Καλαγιά: "Θέλουμε μια πόλη με ανθρώπινο πρόσωπο..."

Η Πασχαλίνα Καλαγιά- Καραμαλάκου ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το ανθρώπινο πρόσωπο της ΚΟΔΕΠ. 
Εδώ και  3,5 χρόνια έβαλε τα δυνατά της και έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για να σταθεί δίπλα σε όσους πολίτες είχαν ανάγκη και δοκιμάζονται από την πρωτόγνωρη ...
οικονομική κρίση.

Τώρα είναι εκ νέου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό "Μας Ενώνει ο Πειραιάς".

Η ίδια εξηγεί τους λόγους, σημειώνοντας τα εξής:


"Στηρίζω τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, γιατί πιστεύω πάντα στον  Πειραιά του φιλότιμου. Με ανθρώπους που τιμούν το λόγο τους και νοιάζονται για τον διπλανό τους. Αυτά τα δύο πειραιώτικα χαρακτηριστικά,  η θητεία του Βασίλη Μιχαλολιάκου τα τίμησε και με το παραπάνω. Το πρόγραμμα των παρεμβάσεων και των πρωτοβουλιών που ενέκριναν οι Πειραιώτες το 2010 για την πόλη μας,  τηρήθηκε στο ακέραιο. Ο Πειραιάς είναι μια νοικοκυρεμένη πόλη, με σημαντικά έργα σε εξέλιξη, με προοπτικές κι ευκαιρίες.

Ταυτόχρονα όμως είναι και μια πόλη με ανθρώπινο πρόσωπο. Δώσαμε ειδική έμφαση στην αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης στην πόλη μας και είχα την τιμή  ως Πρόεδρος  της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά  να ηγούμαι των προσπαθειών για ένα δίκτυο αλληλεγγύης, κοινωνικής μέριμνας και φροντίδας, από τα Πολυιατρεία και το Κοινωνικό Φαρμακείο μέχρι τα συσσίτια, τον Ξενώνα Αστέγων και πολλά άλλα.
Αυτός είναι ο Πειραιάς που μας ενώνει".

@ Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Πασχαλίνα που σίγουρα θα την έχει γιατί την αξίζει...