Latest News

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Αποθέωση Μαρινάκη σε λαϊκή του Πειραιά: "Πρόεδρε προχώρα είμαστε μαζί σου..." (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αν ήταν κάποιος άλλος εφοπλιστής ή υποψήφιος, τότε ίσως να μπορούσαν να κάνουν εντύπωση οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στη Λαϊκή Αγορά....
της Καλλίπολης,. 
Ωστόσο εδώ μιλάμε για τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος δεν είναι και πρώτη φορά που αποθεώνεται από τον κόσμο.

Ο πρόεδρος του Θρύλου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τον κόσμο, ο οποίος τον αγκάλιαζε και έτρεξε να τον χαιρετήσει και να φωτογραφηθεί, λέγοντάς του: «Πρόεδρε, προχώρα, είμαστε μαζί σου». 


Ήταν τέτοια η υποδοχή που επιφύλαξαν στον Βαγγέλη Μαρινάκη, που επικράτησε ένας «μικρός πανικός» στην Καλλίπολη. 




Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα φιλικός και ευδιάθετος, συζήτησε αρκετή ώρα για τα προβλήματα της περιοχής, με τον κόσμο να του εκφράζει την αμέριστη στήριξή του στην υποψηφιότητά του.

Μάλιστα, μετά από πρόσκληση κάθισε και σε ένα παραδοσιακό καφενείο, όπου συζήτησε με τους Πειραιώτες. Τα θέματα που ανέδειξαν, ήταν τα προβλήματα καθημερινότητας, αλλά και το «καυτό» θέμα της ανεργίας που μαστίζει τους κατοίκους του Πειραιά.



Η εκδήλωση αγάπης στον Βαγγέλη Μαρινάκη δείχνει την αναγνώριση και την υποστήριξη που έχει από τους Πειραιώτες, σε μια εποχή που οι πολιτικοί, υποψήφιοι και μη, φοβούνται να κυκλοφορήσουν ακόμα και στο πεζοδρόμιο της γειτονιάς τους. 

Η διεισδυτικότητα της συμμετοχής Μαρινάκη δείχνει την ανάγκη που νιώθει ο κόσμος να στηρίξει επιτυχημένα πρόσωπα που δεν έχουν καμία σχέση με το κομματικό κατεστημένο.