Latest News

Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Τα δύο "αυτογκόλ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου (ΟΝΟΜΑΤΑ+ΦΩΤΟ)

Γράφει ο διαχειριστής του "Reportaz Net"

Από την στιγμή που άρχισε κι επισήμως ο προεκλογικός αγώνας κάτω στο λιμάνι, ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος έχει βάλει τουλάχιστον ...
δύο "αυτογκόλ".


Τάσος Μητρόπουλος
Το πρώτο αυτογκόλ έχει να κάνει με την περίπτωση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Τάσου Μητρόπουλου. 
Ο "Ράμπο των γηπέδων"μπήκε στο παρά πέντε στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Μας Ενώνει ο Πειραιάς". Η ένταξή του εμφανίστηκε ως σούπερ μεταγραφή γιατί -τάχα- χτυπούσε τον "αντίπαλο" υποψήφιο  Γιάννη Μώραλη, που στηρίζεται ευθέως από τον Ολυμπιακό. 
Ο Τάσος Μητρόπουλος δεν είναι και χθεσινός στο Δήμο Πειραιά. Έχει εκλεγεί στο παρελθόν δημοτικός σύμβουλος και μάλιστα από τους πρώτους. Με τη διαφορά ότι τότε είχε την υποστήριξη των φιλάθλων του Ολυμπιακού.Δεν πέρασαν δύο μέρες και αποσύρθηκε από τον συνδυασμό, εγκαταλείποντας τον Βασίλη Μιχαλολιάκο. Ο τελευταίος εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία αν και πρέπει να κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί από το άδειασμα Μητρόπουλου. 
Στο τέλος άφησε κάποια υπονοούμενα, αλλά δεν έχει κανένα νόημα ν' ασχοληθεί κανείς, αφού πλέον δεν έχει καμία σημασία. 
Έχει μπει ήδη το αυτογκόλ...

Ηλίας Κατσαφάδος
Το δεύτερο αυτογκόλ έχει να κάνει με την περίπτωση του τέως αντιδημάρχου και  πρώην εντεταλμένου σύμβουλου με αρμοδιότητα την καθαριότητα, Ηλία Κατσαφάδου. Πρόκειται για τον θείο του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κατσαφάδου που είναι γαμπρός του απερχόμενου δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου. 
Η ανακοίνωση του ονόματος του στο ψηφοδέλτιο Μώραλη σκόρπισε έναν πανικό στον περιβάλλον του απερχόμενου δημάρχου Πειραιά. Πανικόβλητοι έδωσαν επιλεκτικά στη δημοσιότητα μια δήλωση του Ηλία Κατσαφάδου ότι τελικά αποσύρεται από την πολιτική μετά από 16 χρόνια και δεν θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη. 
Η "απόσυρση" Κατσαφάδου συνοδεύτηκε από ανόητους πανηγυρισμούς των φιλικών site που έχουν αναλάβει το ρόλο της ντουντούκας στο διαδίκτυο. Όλα αυτά μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του Γιάννη Μώραλη. Το όνομα του Ηλία Κατσαφάδου ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του "Πειραιάς Νικητής". 
Δηλαδή, όχι μόνο δεν αποσύρθηκε, αλλά είναι και υποψήφιος. 
Δεν θέλουμε να γράψουμε περισσότερα για τον Ηλία Κατσαφάδο, γιατί το θέμα είναι λεπτό-εδώ χωρίζονται οικογένειες- απλά όσοι θέλουν ας ρίξουν μια ματιά σε μια παλαιότερη ανάρτηση (ΕΔΩ)
Όμως και πάλι δεν έχει πλέον σημασία.
 Έχει μπει ήδη το  αυτογκόλ...

@ Αυτά είναι τα δύο "αυτογκόλ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου και μάλλον θα υπάρξουν κι άλλα, αφού ο αγώνας βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη...