Latest News

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ποιο ντέρμπι βλέπουν στις τελευταίες δημοσκοπήσεις;


Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις του τελευταίου 24ωρουΕίναι να απορεί κανείς με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που κυκλοφορούν κατ' κύματα στο διαδίκτυο εν όψει ...

των ευρωεκλογών.

Μπορεί όλα τα γκάλοπ να καταγράφουν πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στις ευρωεκλογές της Κυριακής. Ωστόσο υπάρχουν και κάποιες μετρήσεις που καταγράφουν ντέρμπι μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων. Μάλιστα, δίνουν οριακή διαφορά που κυμαίνεται από 1% (σύμφωνα με το γκάλοπ της GPO), ενώ άλλες την ανεβάζουν  μέχρι το 3,4% (όπως προβλέπει η Alco).
Αν και δεν μπορούμε να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα ανά την επικράτεια και ειδικά στην επαρχία, η εκτίμηση του "Reportaz Net" είναι ότι η διαφορά θα είναι τουλάχιστον πέντε μονάδες υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. 
Η ΝΔ εκτιμάται ότι δύσκολα θα μπορέσει να περάσει το 20% - αν το πετύχει αυτό θα πρέπει να πανηγυρίζει η Συγγρού- όπως κι αν ξεπεράσει πάνω από 5 μονάδες την Χρυσή Αυγή. Αυτή φαίνεται πως θα είναι τρίτο κόμμα και δύσκολα "Το Ποτάμι", που έχει όμως το αβαντάζ  του νέου σχηματισμού.
Όσον για την "Ελιά" παίζει με τίποτα να είναι τρίτο κόμμα, όπως εμφανίζουν κάποιες μετρήσεις, αφού δεν βγαίνουν τα κουκιά και δεν υπάρχουν τόσοι ψηφοφόροι με μυαλό κουκούτσι που θα ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου... 

@ Ποιο ντέρμπι βλέπουν στις τελευταίες δημοσκοπήσεις;
Έλα ντε...